usp1
usp2
usp3

Makita DKP180RMJ 18V Li-Ion Accu schaafmachine set (2x 4.0Ah accu) in Mbox - 82mm - 2mm

Makita DKP180RMJ 18V Li-Ion Accu schaafmachine set (2x 4.0Ah accu) in Mbox - 82mm - 2mm
352,69

Verwachte leverdatum

09-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita DKP180RMJ Accu schaafmachine: een revolutie in houtbewerking
   Je staat op het punt om kennis te maken met de Makita DKP180RMJ 18V Li-Ion Accu schaafmachine set, een echte game-changer in de wereld van houtbewerking. Deze set, inclusief 2x 4.0Ah accu, laat je met ongekende vrijheid werken, zonder dat je gebonden bent aan een stroomkabel. Wat dit apparaat echt uniek maakt, is het vermogen om met precisie tot 2 mm diepte te schaven over een breedte van 82 mm. Daarnaast onderscheidt de Makita DKP180RMJ zich met zijn gebruiksgemak dankzij de parkeersteun en diepte-instelknop met een nauwkeurigheid van 0,1 mm. Geschikt voor sponningen tot 9 mm diep en uitgerust met een V-groef voor het breken van kanten, maakt dit gereedschap veelzijdig inzetbaar. De lange levensduur wordt gegarandeerd door HM-wisselbeitels die aan twee kanten bruikbaar zijn, gevoed door een krachtige accu binnen het 18V LXT platform. Met een onbelast toerental van 13000 omwentelingen per minuut lever je in no-time strak werk af, terwijl het gewicht van 1880 gram ervoor zorgt dat je comfortabel blijft werken.

   Zekerheid en duurzaamheid in elke beweging
   De Makita DKP180RMJ excelleert niet alleen in kracht en precisie, maar zet ook hoog in op veiligheid en duurzaamheid. Voorzien van een parkeersteun borgt dit apparaat dat je het altijd veilig kan wegzetten, zelfs wanneer het uitdraaiend is. Dit minimaliseert niet alleen de kans op ongelukken, maar beschermt ook de beitels en het werkoppervlak. Een fijn afgestelde diepte-instelknop verzekert dat je met oog voor detail te werk gaat, iets wat zowel de kwaliteit van je werk als de levensduur van de machine ten goede komt. Verder is de duurzaamheid verzekerd door de HM-wisselbeitels die slijtvast zijn en dubbelzijdig ingezet kunnen worden. Dit betekent minder slijtage en langere intervaltijden tussen het vervangen van onderdelen. De schaafmachine opereert binnen Makita's LXT platform, bekend om zijn lange accuduur en het vermogen om op diverse machines dezelfde accu's te gebruiken. Dit zorgt voor een efficiënte workflow en minder afval, waardoor je jouw ecologische voetafdruk verkleint.

   Voel de kracht van efficiëntie in je handen
   Het bestellen van de Makita DKP180RMJ 18V Li-Ion Accu schaafmachine set brengt niet alleen een revolutie in je werk, maar ook in je aankoopervaring. Onze webshop blinkt uit in snelle levering en vriendelijke service, waardoor je niet alleen snel, maar ook met een goed gevoel aan de slag kunt. Met een groot assortiment staan we garant voor de keuzevrijheid die je zoekt, terwijl onze scherpe prijzen ervoor zorgen dat je altijd waar voor je geld krijgt. Door te kiezen voor deze professionele schaafmachine set investeer je niet alleen in kwaliteitshoutbewerking maar ook in een service die begrijpt wat je nodig hebt. Sta je op het punt je gereedschapsarsenaal uit te breiden of een specifiek project aan te pakken? Dan zorgt deze Makita schaafmachine set ervoor dat je met vertrouwen en efficiëntie elk houtwerk tot een succes maakt.

   Body/set

   Set

   Maximale schaafdiepte

   2 mm

   Amperage

   4

   Verlengde garantie

   Nee

   Schaafbreedte

   82 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Sponningdiepte

   9 mm

   Is het een set?

   Ja

   Werkt op

   Accu

   Toerental onbelast

   13000 rpm

   Voltage

   18

   EAN

   0088381674263

   2x Accu BL1840 18V 4,0Ah
   1x Oplader
   1x Breedtegeleider
   1x Stelbout M5x10mm
   1x Schaafbeitel afstelmal
   1x Schroef 5x20
   1x Diepteaanslag
   1x Dopsleutel 9mm
   1x Beschermkap Li-ion batterij

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.