usp1
usp2
usp3

Productinformatie

  Makita DTM51RMJX3 Accu multitool: een revolutie in jouw gereedschapskist
  Stap binnen in de wereld van onbegrensde mogelijkheden met de Makita DTM51RMJX3 18V Li-Ion Accu multitool set. Dit is niet zomaar een gereedschap; het is dé multitasking held die klaarstaat om elke klus die je in gedachten hebt, met vlag en wimpel te volbrengen. Met twee krachtige 4.0Ah Li-Ion accu's aan je zijde, ben je verzekerd van langdurige prestaties en minimale onderbrekingen. Het geheim achter deze multitool is het slimme ontwerp dat het mogelijk maakt accessoires snel te wisselen zonder tijd te verliezen, wat je kluservaring ongetwijfeld naar een hoger niveau tilt. Het oscillerende motorontwerp, met een indrukwekkend onbelast toerental van 20.000 toeren per minuut, geeft je de precisie die je nodig hebt, terwijl de Starlock-aansluiting zorgt voor optimale krachtoverdracht. Met een gewicht van slechts 1260 gram, is deze multitool verrassend licht voor de kracht die hij levert. Verpakt in een handige Mbox samen met een 41 delige accessoireset, biedt deze multitool een ongekende veelzijdigheid voor al je zaag-, schraap-, en snijbehoeften. Deze multitool is jouw nieuwe onmisbare partner voor elke klus.

  Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
  Bij het ontwerpen van de Makita DTM51RMJX3 was Makita's focus niet enkel op kracht en veelzijdigheid, maar ook op jouw veiligheid en het welzijn van onze planeet. De ingebouwde softstart functie leidt elke opstart veilig en gecontroleerd in, waardoor je minder risico loopt op ongevallen. En met het gebruik van geavanceerde Li-Ion batterijtechnologie ben je niet alleen bevrijd van de limieten van snoeren, maar draag je ook bij aan een groener ecosysteem dankzij de energie-efficiënte en duurzame batterijen. De oscillerende motorbeweging, gecombineerd met een uiterst precieze oscilatiehoek van 1.6 graden links en rechts, maakt efficiënt werken mogelijk zonder materiaalverspilling. Bovendien verzekert de Starlock-aansluiting een stevige bevestiging van accessoires, minimaliseert het trillingen en garandeert het optimale krachtoverdracht. Dit alles resulteert in minder slijtage van zowel het gereedschap zelf als de accessoires, en verlengt dus de levensduur van jouw investering. Met de Makita DTM51RMJX3 kies je niet alleen voor topprestaties, maar ook voor een verantwoordelijk en duurzaam gebruik.

  Waarom jouw klusavontuur hier begint
  Het bestellen van de Makita DTM51RMJX3 18V Li-Ion Accu multitool set in onze webshop betekent dat je kiest voor meer dan alleen een uitstekend stuk gereedschap. Je kiest voor een zorgeloze ervaring, van klik tot klus. Dankzij onze snelle levering, hoef je geen minuut langer te wachten dan nodig is om aan je projecten te beginnen. Ons uitgebreide assortiment, met niet alleen deze fantastische multitool set maar ook alle andere denkbare gereedschappen en accessoires, verzekert dat je voor elke klus goed uitgerust bent. Bij ons profiteer je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je altijd de beste deal scoort. En mocht je tijdens je aankoop of klusavontuur vragen hebben, dan staat onze vriendelijke klantenservice klaar om jou met een glimlach verder te helpen. Kiezen voor ons, is kiezen voor gemak, kwaliteit en een service die je dag opvrolijkt.

  Accu platform

  LXT

  Amperage accu

  4 Ah

  Batterijtechnologie

  Li-ion

  Amperage

  4

  Type motor

  Accu

  Verlengde garantie

  Nee

  Verpakt in

  Systeemkoffer

  Aantal meegeleverde accu's / batterijen

  2

  Motor

  Oscillerend

  Aansluiting

  Starlock

  Softstart

  Ja

  Toerental onbelast

  20000 rpm

  Oscillatie hoek links/rechts

  1.6 °

  Werkt op

  Accu

  Voltage

  18

  EAN

  0088381667685

  Artikelnummer

  77383

  1x Makita DTM51RMJX3 Multitool
  2x Makita BL1840 4,0Ah Accu
  1x Makita Stofafzuiging
  1x Makita Mbox nr.3
  1x Makita DC18RC Oplader
  1x Makita Afzuigadapter
  Makita 41 delige Accessoire set:
  1x Makita Schuur Pad
  10x Makita Schuurvel K60 Hout
  10x Makita Schuurvel K100 Hout
  10x Makita Schuurvel K150 Hout
  2x Makita 85mm Segment Blad
  1x Makita 28mm Zaagblad
  2x Makita 32mm Zaagblad
  1x Makita 20mm Zaagblad
  1x Makita 10mm Zaagblad
  1x Makita 52mm Schraper
  1x Makita 85mm RIFF Blad
  1x Makita 65mm RIFF Blad

Documenten

Reviews

3.0 / 5

★★★★★

1 review

 • 5 sterren

 • 4 sterren

 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 ster