usp1
usp2
usp3

Makita E-01828 Maaidraad Four-Leaf Line - rood - 2,70mm - 15 meter

Makita E-01828 Maaidraad Four-Leaf Line - rood - 2,70mm - 15 meter-image
adviesprijs
6,00
5,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita E-01828 Bosmaaier toebehoren: de rode revolutie in maaidraad
   Maak kennis met de Makita E-01828 Maaidraad Four-Leaf Line in het opvallend rood, jouw nieuwe partner voor een stil en effectief onderhoud van je groene paradijs. Dit maaidraad is niet zomaar een toevoeging aan je gereedschapskist; het belooft je een ervaring die zijn voorgangers ver overstijgt. Speciaal ontwikkeld om stiller te werken zonder in te leveren op kwaliteit, biedt dit maaidraad je de rust én resultaten waar je naar verlangt. Met een dikte van 2,70mm en een lengte van 15 meter is dit robuuste maaidraad geschikt voor diverse maaiwerkzaamheden. Zijn indrukwekkende duurzaamheid betekent dat je langer door kunt gaan met wat je het liefste doet: je tuin of veld in optimale staat houden. Is rood niet helemaal je kleur? Geen zorgen. De Four-Leaf Line serie bestaat ook uit andere varianten zoals de E-01731 in blauw, E-01769 in groen en E-01797 in oranje, elk met hun eigen afmetingen, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw maaibehoeften.

   Veilig groen onderhoud met Makita's betrouwbare maaidraad
   Goed gereedschap is het halve werk, maar veiligheid en duurzaamheid zijn minstens zo belangrijk. De Makita E-01828 Maaidraad is ontworpen met jouw welzijn en dat van je omgeving in het achterhoofd. Door de innovatieve eigenschappen van dit maaidraad, zoals de stillere werking, zet Makita een stap vooruit in de ontwikkeling van tuinonderhoudsproducten die niet alleen doeltreffend zijn, maar ook bijdragen aan een aangenamere werkomgeving. Dit betekent minder verstoring voor zowel de gebruiker als de omgeving. Verder biedt de verbeterde levensduur van het maaidraad niet alleen een economisch voordeel; het verminderd ook de frequentie waarmee je het maaidraad moet vervangen, waardoor je bijdraagt aan een meer duurzame manier van tuinieren. Betrouwbaarheid staat voorop, zodat jij je volledig kunt focussen op de taak die voor je ligt.

   Optimaal gemak en service bij je Bosmaaiertoebehoren aankoop
   Jouw Makita E-01828 Maaidraad Four-Leaf Line in rood bestel je snel en eenvoudig in onze webshop, waar je profiteert van niet alleen een groot assortiment maar ook van scherpe prijzen. Dit product toevoegen aan je gereedschapscollectie betekent kiezen voor kwaliteit, zonder daarbij diep in de buidel te hoeven tasten. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan met je nieuwe aanwinst, daarom zorgen we voor een snelle levering direct aan je deur. En mocht je hulp nodig hebben of vragen hebben over je bestelling, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. Met het Makita E-01828 Maaidraad kies je niet alleen voor een hoogwaardig product, maar ook voor het gemak en de zekerheid van een betrouwbare webshop ervaring.

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381555548

   Artikelnummer

   312774

   Maaidraad rood, 2,70 mm 15 meter.

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.