usp1
usp2
usp3

Makita HG6531CK Heteluchtpistool in koffer - 2000W - 550l/min

-image
-image
-image
Makita HG6531CK Heteluchtpistool in koffer - 2000W - 550l/min-image
Makita HG6531CK Heteluchtpistool in koffer - 2000W - 550l/min-image
Makita HG6531CK Heteluchtpistool in koffer - 2000W - 550l/min-image
Makita HG6531CK Heteluchtpistool in koffer - 2000W - 550l/min-image
adviesprijs
180,00
154,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita HG6531CK Heteluchtpistool, de Multitool voor elke klus
   Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdig heteluchtpistool dat elke klus aankan, dan is de Makita HG6531CK jouw beste vriend. Deze krachtpatser laat met een vermogen van 2000 Watt en een luchtverplaatsing van 550 liter per minuut zien dat hij meer dan klaar is voor de uitdaging. Zijn multifunctionaliteit schijnt door in het brede temperatuurbereik van 50°C tot 650°C, waarmee je voor elke toepassing de juiste instelling vindt. Nog beter, dit heteluchtpistool biedt optimale controle over zowel temperatuur als luchtstroom dankzij een digitaal display in de Nederlandse taal, iets wat je zal helpen om je projecten preciezer dan ooit te voltooien. Met 12 instelbare bewerkingen, waarvan twee persoonlijk in te stellen, plus 5 standen voor luchtverplaatsing en temperatuurregeling in stappen van 5°C, wordt dit heteluchtpistool jouw go-to gereedschap voor elke taak, of het nu gaat om verf afbranden, verhitten of solderen. Dat alles terwijl de softgrip ervoor zorgt dat het werken ermee niet alleen efficiënt, maar ook comfortabel is. Geleverd in een handige koffer met diverse opzetstukken, is de Makita HG6531CK klaar om elk project aan te pakken.

   Veilig en betrouwbaar, elk project een succes
   Het gebruiksgemak en de veiligheid van de Makita HG6531CK staan voorop. De toevoeging van een digitaal display zorgt ervoor dat je nooit de controle verliest over de temperatuur en de luchtstroom van het apparaat. Dit zorgt niet alleen voor een precieze toepassing, maar ook voor een veilige werkomgeving. De mogelijkheid om het heteluchtpistool in de koelstand zelfstandig te laten staan, draagt verder bij aan een veilige en duurzame werkomgeving, door het risico op ongelukken te verminderen en de levensduur van het apparaat te verlengen. Maar wat dit heteluchtpistool echt onderscheidt in termen van betrouwbaarheid, is de kwaliteit die je van Makita mag verwachten. Als wereldwijd erkend merk garandeert Makita duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor je zeker kunt zijn van een investering die langdurig meegaat, project na project.

   Voordelen van bestellen bij ons: Snelle levering & Vriendelijke service
   Kiezen voor de Makita HG6531CK bij onze webshop betekent niet alleen dat je een topkwaliteit heteluchtpistool in handen krijgt, maar ook dat je profiteert van onze unieke voordelen. Met onze garantie voor snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met je nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Daarnaast staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je aankoop, van advies vóór de koop tot hulp na je aankoop. Bij ons is klanttevredenheid geen loze belofte; het is de kern van onze bedrijfsfilosofie. Dus, wanneer je voor ons kiest, kies je niet alleen voor een Makita HG6531CK heteluchtpistool, maar ook voor de zekerheid dat je gesteund wordt door een team dat jouw tevredenheid op de eerste plaats zet.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Verlengde garantie

   Ja

   Snoerlengte (meting)

   2 m

   Luchtverplaatsing

   550 l/min

   Display

   Ja

   Voltage

   230

   Aantal luchtstanden

   5

   Digitaal display

   Ja

   Maximale temperatuur

   650 °C

   Softgrip

   Ja

   Opgenomen vermogen

   2000 W

   EAN

   0088381876018

   Artikelnummer

   254136

   Hoogte

   20.6 mm

   Gewicht

   0.7 kg

   Breedte

   85 mm

   1x Koffer
   1x Opzetstukkenset

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.