usp1
usp2
usp3

Makita HP2071F Klopboormachine in koffer - 1010W

Makita HP2071F Klopboormachine in koffer - 1010W
adviesprijs
296,00
244,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita HP2071F klopboormachine: een ware krachtpatser in jouw gereedschapskist
      Bereid je voor op een revolutie in jouw kluservaring met de Makita HP2071F Klopboormachine. Verpakt in een handige koffer en aangedreven door een robuuste 1010 Watt motor, staat deze machine garant voor kracht en precisie bij elk project. Of je nu aan de slag gaat met hout, metaal of steen, de Makita HP2071F levert met haar boorcapaciteit van respectievelijk 40, 16 en 20 millimeter. Uitgerust met ingebouwde LED-verlichting wordt elke taak verlicht, wat zorgt voor meer zicht en daardoor precisie op je werkstuk. De twee mechanische versnellingen bieden de veelzijdigheid voor zowel klopboren op hoge toerentallen als schroefwerk op lagere snelheden. Daarbij zorgt de constante elektronica voor een onverminderde krachtoverbrenging, ondersteund door een veiligheidsslipkoppeling en softstart voor jouw veiligheid en comfort. De Makita HP2071F is niet zomaar een klopboormachine; het is een sterk, compleet en betrouwbaar stuk gereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de professional.

      Veilig en duurzaam werken staat voorop
      Wat de Makita HP2071F Klopboormachine zo uniek maakt, is niet alleen haar kracht, maar ook de aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Het apparaat is voorzien van alle elektronica die je nodig hebt - van een overbelastingsindicator tot variabel toerental en constante elektronica. Dit alles beschermt de machine tegen schade en zorgt voor een gestage krachtoverbrenging gedurende je project. De ingebouwde LED-verlichting biedt niet alleen verlichting voor precisieklussen maar bevordert ook de veiligheid door een beter zicht op je werkstuk. De geharde stalen tandwielen en robuuste aluminium behuizing zorgen ervoor dat je investering lang meegaat, ook onder intensief gebruik. Met een veiligheidsslipkoppeling verminder je het risico op plotseling klemmen van de boor, wat jouw veiligheid tijdens het klussen verhoogt. De Makita HP2071F biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, klaar om elke klus aan te gaan.

      Waarom deze klopboormachine bij ons kopen?
      Wanneer je voor de Makita HP2071F Klopboormachine kiest, kies je niet alleen voor een topkwaliteit gereedschap, maar ook voor de service en voordelen van ons als jouw vertrouwde webshop. Bij ons profiteer je van snelle levering, zodat je bijna onmiddellijk aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan gereedschap en accessoires, waardoor je alles wat je nodig hebt op één plek vindt. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om te helpen bij het kiezen van het perfecte gereedschap voor jouw project en vragen te beantwoorden. Scherpe prijzen zorgen er verder voor dat je de beste deal krijgt. Kortom, wanneer je de Makita HP2071F bij ons aanschaft, kies je voor kwaliteit, gemak en uitstekende klantenservice.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Overbelasting indicator

      Ja

      Verlengde garantie

      Ja

      Hoogte (Product)

      220 mm

      Gewicht (Product)

      2.6 kg

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Toerental onbelast, bereik

      300-1200

      Geschikt voor materiaal

      Metaal, Hout

      Voltage

      230

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Lengte (Product)

      360 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Softstart

      Ja

      Boorcapaciteit metaal

      16 mm

      Boorcapaciteit steen

      20 mm

      Toerental onbelast

      1200 rpm

      Aantal slagen

      24000 rpm

      Breedte (Product)

      70 mm

      Softgrip

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1010 W

      Constant toerental

      Ja

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      0088381051699

      Artikelnummer

      110879

      1x Boorkop snelspan 1-13mm
      1x Diepteaanslag
      1x Handgreep 43mm
      1x Koffer (824695-3)

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.