usp1
usp2
usp3

Makita HR3011FCJ 230V SDS-Plus combihamer in Mbox - 3,9J - 1050W

Makita HR3011FCJ 230V SDS-Plus combihamer in Mbox - 3,9J - 1050W-image
adviesprijs
477,00
359,89

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita HR3011FCJ Combihamer: Kracht en precisie in één pakket
      Duik in de wereld van effectief boren en beitelen met de Makita HR3011FCJ 230V SDS-Plus combihamer. Als krachtpatser uitgerust met een indrukwekkende 1050 Watt motor, staat deze machine garant voor topprestaties. De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat je zelfs op de meest donkere plekken precies ziet wat je doet, terwijl de SDS-Plus aansluiting zorgt voor een snelle en eenvoudige wissel tussen boorbits. Met de unieke combinatie van kracht en precisie kan deze machine zonder moeite door beton, metaal en hout heen boren. Dankzij de Anti Vibratie Technologie (AVT) werk je met een ongekend laag trillingsniveau van slechts 9,5 m/s², zodat je comfortabel en gecontroleerd te werk gaat. Het constante toerental blijft behouden, zelfs onder de zwaarste belasting. Veiligheid staat voorop met de veiligheidsslipkoppeling die je beschermt bij vastslaan. Dit alles maakt de Makita HR3011FCJ tot de ideale partner voor al je boor- en beiteltaken.

      Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
      De Makita HR3011FCJ combihamer brengt niet alleen kracht en prestaties naar een hoger niveau, maar ook jouw persoonlijke veiligheid en de duurzaamheid van het gereedschap. Dankzij de geavanceerde Anti Vibratie Technologie wordt de belasting op je armen en handen drastisch verminderd, waardoor je langer en comfortabel kunt werken zonder last te krijgen van vermoeidheid of trillingsgerelateerde aandoeningen. De combihamer is eveneens voorzien van een ingebouwde LED verlichting, zodat je altijd optimale zichtbaarheid hebt op je werk, ongeacht de lichtomstandigheden. Met de veiligheidsslipkoppeling is het risico op letsel door vastslaan van de boor minimaal, terwijl de constante snelheidscontrole ervoor zorgt dat je met onverminderde efficiëntie door kan gaan, zelfs onder de zwaarste werkbelasting. Dit maakt de Makita HR3011FCJ een betrouwbare en duurzame keuze voor elke professional of doe-het-zelver.

      Ontdek de voordelen van onze webshop
      Door te kiezen voor de Makita HR3011FCJ combihamer via onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig en betrouwbaar gereedschap, maar ook van ons commitment aan jouw tevredenheid. Met een snelle levering zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die het winkelen bij ons nog aantrekkelijker maken. Onze vriendelijke service maakt jouw aankoopervaring compleet: wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij je keuze. Kortom, kies voor gemak, kwaliteit en uitstekende service – kies voor onze webshop.

      Werkt op

      Netstroom

      Slagkracht

      3 J

      Verlengde garantie

      Ja

      Boorcapaciteit hout

      32 mm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Boorcapaciteit beton

      22 mm

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Toerental onbelast

      4500 rpm

      Voltage

      230

      Opgenomen vermogen

      1050 W

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Variabel toerental

      Ja

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Aantal slagen

      4500 rpm

      Softgrip

      Ja

      Constant toerental

      Ja

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      0088381896702

      Artikelnummer

      326001

      Gewicht (Product)

      4.8 kg

      Breedte (Product)

      98 mm

      Lengte (Product)

      369 mm

      Hoogte (Product)

      242 mm

      1x Makita HR3011FCJ combihamer
      1x Makita 331886-4 Diepteaanslag
      1x Makita Mbox5

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.