usp1
usp2
usp3

Makita KP0810C Schaafmachine - 1050W - 4mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

-image
268,89

Verwachte leverdatum

09-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita KP0810C Schaafmachine: De krachtpatser voor jouw werkplaats
   Duik in de wereld van efficiëntie met de Makita KP0810C Schaafmachine, een ultieme uitblinker in de categorie van zware bouwschaven. Voorzien van een krachtige 1050 Watt motor, staat deze machine garant voor ongeëvenaarde prestaties. Of het nu gaat om het schaven van sponningen tot 25 mm of het breken van kanten, met een maximale schaafdiepte van 4 mm krijgt je project vorm zoals nooit tevoren. Dankzij de constante elektronica kun je genieten van een lager toerental zonder in te boeten aan kracht – en dat allemaal terwijl de machine hoorbaar stiller is. De parkeersteun zorgt voor bescherming van zowel de schaafbeitels als je werkstuk, terwijl de mogelijkheid tot spaanafvoer naar beide zijden zorgt voor een schone werkomgeving. Kortom, de Makita KP0810C Schaafmachine belooft niet alleen efficiëntie en kracht, maar ook veelzijdigheid en precisie voor al jouw schaafwerkzaamheden.

   Veilig en duurzaam schaven zonder zorgen
   Met de Makita KP0810C Schaafmachine haal je niet alleen een krachtpatser in huis, maar kies je ook voor veiligheid en duurzaamheid. Deze schaafmachine is ontworpen met jouw bescherming in gedachten, dankzij de innovatieve parkeersteun die schaafbeitels en werkstukken beschermt tegen onverwachte schade. Dit betekent minder zorgen voor jou en een langere levensduur voor je gereedschap. De constante elektronica van de machine biedt een stabiele prestatie, ook onder zware belasting. Dit zorgt ervoor dat je met minder geluidshinder kunt werken, een aspect dat niet alleen de gebruiker, maar ook de omgeving ten goede komt. Duurzaam gebruik wordt verzekerd door de mogelijkheid van spaanafvoer naar beide zijden, waardoor je werkruimte schoon blijft en je machine niet onnodig belast wordt. Kortom, de Makita KP0810C is de ideale partner voor wie veiligheid, comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Als het aankomt op het verkrijgen van de Makita KP0810C Schaafmachine, zijn er tal van redenen om te kiezen voor onze webshop. Met onze belofte van snelle levering hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe gereedschap. Ons uitgebreide assortiment biedt bovendien alles wat je mogelijk nodig hebt voor je project, van aanvullend gereedschap tot accessoires, allemaal onder één dak. Bovenop onze scherpe prijzen geniet je bij ons van een klantenservice die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden en advies te bieden, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw behoeften. Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en een betrouwbare partner in elke stap van jouw project.

   Werkt op

   Netstroom

   Maximale schaafdiepte

   4 mm

   Toerental onbelast

   12000 rpm

   Verlengde garantie

   Nee

   EAN

   0088381079549

   Artikelnummer

   69053

   Lengte

   296 mm

   Breedte

   167 mm

   Hoogte

   177 mm

   1x Breedtegeleider
   1x Schaafbeitel afstelmal
   1x Diepte aanslag
   1x Dopsleutel
   1x Langsgeleiderhouder

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster