usp1
usp2
usp3

Makita ST113DZ 10,8V Li-Ion accu nietmachine body - 7-11mm

Makita ST113DZ 10,8V Li-Ion accu nietmachine body - 7-11mm-image
272,49

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Makita ST113DZ Accu nietmachine: Een revolutie in afwerkingswerkzaamheden
      Duik in de wereld van moeiteloze en efficiënte afwerking met de Makita ST113DZ 10,8V Li-Ion accu nietmachine. Dit krachtige stuk gereedschap is jouw beste vriend in stofferings- en afwerkingswerkzaamheden, waarbij het tot wel 2000 nieten kan schieten op een volle 2,0 Ah BL1020B accu. Zijn compacte formaat en lichte gewicht beloven comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien, dankzij de ingebouwde LED-verlichting, mis je geen enkel detail, ook niet op de slechtst verlichte plekken. De machine beschikt over een geavanceerd veiligheidssysteem dat onbedoeld afschieten voorkomt, en voor extra precisie is een optionele diepte-instelling beschikbaar. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, deze accu nietmachine, behorend tot het CXT accu platform en met een voltage van 10,8 Volt, tilt jouw klussen naar een hoger niveau.

      Veilig, duurzaam en altijd betrouwbaar
      Je werkzaamheden uitvoeren met de zekerheid dat alles soepel verloopt is essentieel. Daar staat de Makita ST113DZ garant voor. Met zijn robuuste bouw en geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder een mechanisme dat onbedoeld afschieten voorkomt, kun je met een gerust hart aan de slag. De ingebouwde verlichting zorgt er niet alleen voor dat je werkplek altijd goed belicht is, maar draagt ook bij aan de precisie waarmee je werkt. En met de mogelijkheid om een optionele diepte-instelling toe te passen, voorkom je beschadigingen aan jouw werk en lever je keer op keer perfectie af. Deze accu nietmachine is gemaakt voor de lange termijn en biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt voor al jouw projecten.

      Waarom je niet zonder deze nietmachine wilt
      De Makita ST113DZ 10,8V Li-Ion accu nietmachine body is niet zomaar een gereedschap; het is dé oplossing die je zocht voor jouw afwerkings- en stofferingsklussen. En het bestellen van dit veelzijdige gereedschap via onze webshop brengt nog meer voordelen met zich mee. Profiteer van snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met jouw projecten. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren. Bovendien bieden wij dit hoogwaardige gereedschap aan tegen scherpe prijzen, zodat jij de beste deal krijgt. Waarom wachten? Maak jouw gereedschapscollectie compleet met de Makita ST113DZ accu nietmachine en til jouw projecten naar een nieuw niveau van precisie en efficiëntie.

      Accu platform

      CXT

      Draadbreedte

      0.75 mm

      Gauge

      24

      Nietbreedte

      10 mm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Voltage

      10.8

      Draaddikte

      0.5 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Softgrip

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Nietlengte

      10 mm

      EAN

      0088381832076

      Artikelnummer

      322297

      Lengte (Product)

      211 mm

      Hoogte (Product)

      159 mm

      Gewicht (Product)

      1.5 kg

      Breedte (Product)

      81 mm

      1x Makita ST113DZ 10,8V Accu Nietmachine

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.