usp1
usp2
usp3

Makita TMA049 HCS segmentzaagblad - 85mm

Makita TMA049 HCS segmentzaagblad - 85mm
adviesprijs
17,00
13,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita TMA049 HCS Segmentzaagblad - Onmisbaar voor Elke Houtbewerking

      Ontdek het Makita TMA049 HCS segmentzaagblad, je perfecte maatje voor alle houtbewerkingsprojecten. Makita, bekend om haar kwalitatieve gereedschappen, brengt met dit zaagblad betrouwbaarheid en efficiëntie samen. Geschikt voor elke multitool met een starlock aansluiting, maakt dit zaagblad van 85mm lengte en breedte, werken met hout niet alleen makkelijker maar ook veel preciezer. Het is vervaardigd uit high carbon steel (hcs), bekend om zijn goede balans tussen flexibiliteit en duurzaamheid. Of je nu een vakprofessional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, dit zaagblad staat garant voor kwalitatieve en snelle zaagsneden dankzij de ideale tandafstand van 1.4 millimeter.

      Veilig & Geschikt – Voor Iedereen Die Hout Bewerkt

      Het gebruik van dit zaagblad is kinderspel, maar levert professionele resultaten op. Dankzij de starlock aansluiting sluit het perfect en veilig aan op je multitool, waardoor je zonder zorgen aan de slag kunt met je houtbewerkingsprojecten. Met een breedte en lengte van 85 millimeter biedt dit zaagblad je de precisie en snelheid die je nodig hebt voor allerlei werkzaamheden. Omdat het specifiek ontworpen is voor hout, kun je vertrouwen op een optimaal resultaat, elke keer weer. Ideaal voor zowel de ervaren klusser als de hobbyist die waarde hecht aan kwaliteit en veiligheid.

      Waarom Kiezen voor Makita bij Gereedschapcentrum?

      Kwaliteit en precisie komen samen in het Makita TMA049 HCS segmentzaagblad, beschikbaar bij Gereedschapcentrum. Dit zaagblad is een uitblinker in zijn categorie, perfect voor elke houtbewerkingsklus. Bij Gereedschapcentrum staan we klaar met professioneel advies om je te helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw project. Als officiële dealer van topmerken zoals Makita, bieden we je een groot assortiment tegen scherpe prijzen en met snelle levering. Heb je passie voor houtbewerking, dan is dit zaagblad jouw keuze. Ben je klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen met het beste gereedschap op de markt?

      Geschikt voor materiaal

      Hout

      Aansluiting

      Starlock

      Tandafstand

      1.4 mm

      Diameter

      85

      Is het een set?

      Nee

      Materiaal

      HCS

      Breedte zaagblad

      85 mm

      EAN

      0088381536332

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.