Makita TMA059 BiM Invalzaagblad - 32mm

placeholder-product-media-alt-text-not-set
adviesprijs
16,00
14,39

Verwachte leverdatum

27-02-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita B-64939 - veelzijdig multitool zaagblad voor professionals

   Als je op zoek bent naar een betrouwbaar multitool zaagblad dat geschikt is voor diverse materialen, dan is de Makita B-64939 een uitstekende keuze. Dit zaagblad is gemaakt van bimetaal, wat garant staat voor duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, zelfs bij intensief gebruik.

   De starlock aansluiting van dit zaagblad zorgt voor een optimale krachtoverdracht, wat resulteert in efficiënter zagen zonder speling. Dit is vooral handig wanneer je met precisie moet werken. Met een lengte en invaldiepte van beide 50 millimeter, biedt dit zaagblad voldoende bereik voor diepere zaagsneden.

   Het zaagblad heeft een tandafstand van 1.3 millimeter, wat zorgt voor een fijne en nauwkeurige zaagsnede. Dit maakt het zaagblad uitermate geschikt voor het zagen van hout, hout met spijkers en zelfs metaal. De breedte van 32 millimeter geeft je de mogelijkheid om in verschillende materialen te zagen zonder dat je van zaagblad hoeft te wisselen.

   Kortom, de Makita B-64939 is een multitool zaagblad dat door zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid een onmisbaar gereedschap is voor elke professional.

   Materiaal

   Bimetal

   Geschikt voor materiaal

   Wood with nails, Metaal, Hout

   Tandafstand

   1.3 mm

   Breedte zaagblad

   32 mm

   Aansluiting

   Starlock

   Is het een set?

   Nee

   Invaldiepte

   50 mm

   EAN

   0088381536431

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is