usp1
usp2
usp3

Makita UR101CZ 36V Li-ion accu bosmaaier body

Makita UR101CZ 36V Li-ion accu bosmaaier body
Gratis cadeau
adviesprijs
477,00
462,89

Verwachte leverdatum

26-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Koop een van de geselecteerde Makita actieproducten en ontvang na registratie in de app of op de website van Makita 10, 20 of 30 cadeau punten. Je spaart voor gratis producten in de Makita cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Koop een van de geselecteerde Makita actieproducten en ontvang na registratie in de app of op de website van Makita 10, 20 of 30 cadeau punten. Je spaart voor gratis producten in de Makita cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Ontmoet jouw nieuwe beste maatje: de Makita UR101CZ accu bosmaaier
   Ben je klaar om je tuinwerk naar een hoger niveau te tillen zonder het lawaai, de rommel en de beperkingen van een traditionele bosmaaier? Maak kennis met de Makita UR101CZ 36V Li-ion accu bosmaaier. Dit krachtige beestje werkt op het LXT accuplatform en heeft een spannende 36 Volt accu die ervoor zorgt dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over verstikkende uitlaatgassen of het continu wisselen van brandstof. Een echte game-changer voor elk middelzwaar klusje, zoals het bijtrimmen van slootkanten of ruw materiaal. De UR101CZ schittert ook met zijn koolborstelloze motor die zorgt voor een langere levensduur en meer efficiëntie. En het beste? Dankzij de brede maaibreedte van maar liefst 43 centimeter, ben je zo klaar met je werk. Plus, je tuin blijft veilig met de geïntegreerde diepontladingsbeveiliging, die ervoor zorgt dat de accu nooit te ver leeg raakt. Klaar om te maaien, zonder het lijntje te overschrijden!

   Veilig en duurzaam maaien met ultiem comfort
   Als het op jouw veiligheid aankomt, speelt de Makita UR101CZ 36V Li-ion accu bosmaaier in een eigen league. Met functies als een elektrische rem, overbelastingsbeveiliging, en softstart ben je beschermd tegen abrupte bewegingen of oververhitting - zodat je met een gerust hart kunt werken. Ook denkt de UR101CZ aan het comfort met de ergonomische U-handgreep die zorgt voor een stabiele en comfortabele grip, zelfs bij uitgebreide maaisessies. De trillingen? Daar hoor je nauwelijks iets van door de lage vibratiewaardes, wat betekent dat jij langer door kan zonder vermoeid te raken. Bovendien, door de koolborstelloze motor en de accuvoeding, draag je bij aan een duurzamere planeet door het verminderen van uitlaatgassen. Dus, of je nu een professionele landscaper bent of een thuisgebruiker met passie voor een perfect gazon, deze bosmaaier zorgt dat jij je werk duurzaam en veilig kunt uitvoeren.

   Waarom je niet langer moet wachten met het klikken op 'bestel'
   Wanneer je kiest om de Makita UR101CZ 36V Li-ion accu bosmaaier aan je arsenal toe te voegen via onze webshop, kies je niet alleen voor een topstuk gereedschap, maar ook voor de fantastische ervaring die erbij komt kijken. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je tuin onder handen te nemen. En met ons verbluffende assortiment vind je altijd iets dat jouw toolkit compleet maakt. Daarbovenop krijg je ook nog eens scherpe prijzen en een service met een glimlach. Laat de bossen maar komen, jij bent er klaar voor!

   Maaias

   Recht

   Overbelasting indicator

   Ja

   Breedte (Product)

   628 mm

   Type motor

   Accu

   Trimwijze

   Draad, Mes

   Maaibreedte

   43 cm

   Voltage

   36

   Snijbreedte

   430 mm

   Hoogte (Product)

   55 mm

   Gewicht (Product)

   5.2 kg

   Variabel toerental

   Ja

   Werkt op

   Accu

   Koolborstelloos

   Ja

   Aansluiting

   M10

   Diepontladingsbeveiliging

   Ja

   Handgreep

   UA-Greep

   EAN

   0088381893671

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.