usp1
usp2
usp3

Makita UX01GZ 40V Li-Ion accu combisysteem body - D-Greep - koolborstelloos

-image
-image
-image
Makita UX01GZ 40V Li-Ion accu combisysteem body - D-Greep - koolborstelloos-image
Makita UX01GZ 40V Li-Ion accu combisysteem body - D-Greep - koolborstelloos-image
Gratis cadeau
adviesprijs
332,00
269,29

Verwachte leverdatum

27-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Bij dit product krijg je 20 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 20 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Ontdek de kracht van de Makita UX01GZ Versatool
   De Makita UX01GZ 40V Li-Ion accu combisysteem body met D-greep brengt het begrip 'veelzijdigheid' in jouw gereedschapskist naar een geheel nieuw niveau. Met dit koolborstelloze wonder ben je slechts één klik verwijderd van het transformeren van je gereedschap om te snoeien, trimmen, bezemen, en meer. Dit is mogelijk door de eenvoudige uitbreidbaarheid met diverse opzetstukken zoals een bosmaaier, trimmer, kettingzaag, bladblazer, cultivator of heggenschaar. De krachtige motor garandeert minder vermogensverlies en gaat gepaard met een constant toerental, zodat je efficiënt te werk kunt gaan zonder in te leveren op kwaliteit. Noemenswaardig is de ingebouwde indicator voor overbelasting en accucapaciteit, wat jou helpt de controle te behouden over je werklading en energiegebruik. Dit alles, gecombineerd met de professionele uitvoering van de combimotor die lage trillingen, minder geluid, laag gewicht en geen schadelijke uitstoot belooft, maakt deze tool een must-have voor de milieubewuste professional. En als klapper op de vuurpijl: dit systeem biedt je meer vermogen dan ooit tevoren in vergelijking met voorganger DUX60, terwijl het lichter is dankzij een slim 40V Max accusysteem.

   Veilige en duurzame partner voor elke klus
   Als je waarde hecht aan veiligheid, duurzaamheid en eco-vriendelijkheid bij het uitkiezen van jouw gereedschap, dan is de Makita UX01GZ Versatool jouw ideale partner. Met de zachte startfunctie en koolborstelloze motor, geniet je van een soepele opstart en minder vermogensverlies voor een efficiëntere werkdag. Daarnaast ben je dankzij de Lage verbruikskosten die voortkomen uit minder onderhoud, en het ontbreken van de noodzaak voor brandstof en olie, niet alleen vriendelijk voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Dit apparaat is ontwikkeld met jouw comfort in gedachten, wat blijkt uit de lage trillingen en geluidsproductie, zodat je geruisloos en zonder overlast kunt werken in elke omgeving. De betrouwbaarheid van de Makita UX01GZ wordt verder benadrukt door de indicator voor overbelasting en accucapaciteit, waardoor je altijd inzicht hebt in de status van je tool en je werk niet onnodig onderbroken wordt door onverwachte problemen.

   Waarom dit gereedschap een must is voor jouw projecten
   Het bestellen van je Makita UX01GZ 40V Li-Ion accu combisysteem bij ons biedt niet alleen het voordeel van een uiterst efficiënt en veelzijdig gereedschap, maar ook van onze toegevoegde waarden: snelle levering en vriendelijke service. Sta je aan de vooravond van een projectdeadline? Geen zorgen: met onze snelle levering heb je dit multifunctionele gereedschap in no-time in huis. Daarnaast staan wij altijd klaar om je te voorzien van advies of antwoorden op je vragen met onze vriendelijke service. Deze combinatie van een topgereedschap en onze klantgerichtheid maakt de keuze voor waar je jouw Makita UX01GZ 40V Li-Ion accu combisysteem aanschaft gemakkelijk. Het is tijd om te investeren in een tool die niet alleen jouw werk eenvoudiger maakt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

   Maaias

   Recht

   Verlengde garantie

   Ja

   Softstart

   Ja

   Constant toerental

   Ja

   EAN

   0088381733151

   Artikelnummer

   325784

   Hoogte

   18 mm

   Gewicht

   5.4 kg

   Breedte

   320 mm

   Makita 191E24-8 Opzetstuk Verlengsteel 1 meter LE400MP

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.