usp1
usp2
usp3

Mathys Murfill vlies geweven - 16 cm - geweven

Mathys Murfill vlies geweven - 16 cm - geweven
81,59

Verwachte leverdatum

25-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Mathys Murfill vlies
   Maak kennis met Mathys Murfill Vlies, een essentieel onderdeel van het Murfill®-waterdichtingssysteem, nu gemakkelijk online verkrijgbaar. Dit vlies, gemaakt van sterk polyamidevezel, is geweven in geblokte mazen en is specifiek ontworpen om de eerste laag van de Murfill Waterproofing Coating te versterken.

   Mathys Murfill Vlies is uiterst geschikt voor gestructureerde oppervlakken, waar het zorgt voor een extra laag van bescherming en duurzaamheid. De unieke samenstelling van het materiaal maakt het een betrouwbare keuze voor het versterken van waterdichtingssystemen.

   Beschikbaar in handige verpakkingsgroottes van 16 cm/100 m en 100 cm/100 m, biedt Mathys Murfill Vlies flexibiliteit en gebruiksgemak voor een breed scala aan projecten. Of je nu professional bent of een doe-het-zelver, dit product is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor waterdichting. Bestel vandaag nog je Mathys Murfill Vlies en zorg voor een sterke en duurzame bescherming van je oppervlakken.

   EAN

   5413436231057

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.