Overig

  (15)

Prijs

  Laat nog 1 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 10 zien
  Laat nog 1 zien

Tab Professional Lighting

15 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Laat het licht aan met TAB Professional Lighting

Sta je op het punt om die donkere hoekjes van je werkplaats te verlichten of de nacht te doorbreken op je bouwplaats? Dan is TAB Professional Lighting je nieuwe beste vriend. Dit merk, een baken van licht in de wereld van professionele verlichting, is er speciaal voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt in hun lichtbronnen. Met roots diep verankerd in de verlichtingsindustrie, biedt TAB verlichtingsoplossingen die elke klus verlichten, van de garage tot de bouwplaats en alles daartussenin. Het is tijd om het licht aan te doen en alles in een helder perspectief te zien, met TAB aan je zij.

Stevig, betrouwbaar, en altijd helder

Met TAB Professional Lighting hoef je nooit meer in het donker te turen. Dit merk staat synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hun verlichtingsoplossingen zijn ontworpen om de ruigste omstandigheden te weerstaan en blijven schijnen, zelfs als het weer of de werkomgeving minder meewerkt. Of je nu een bouwlamp nodig hebt die de hele nacht door kan of een accu lamp die je overal mee naartoe kunt nemen, TAB heeft het. En met hun energie-efficiënte ontwerpen ben je niet alleen goed bezig voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

Verlicht je werk met de toppers van TAB

Als je dacht dat alle verlichting hetzelfde was, heeft TAB Professional Lighting nieuws voor je. Check hun overige verlichting, bouwlampen, en accu lampen eens. Deze lichtkanonnen zijn niet alleen superhelder, maar ook verrassend veelzijdig. Wist je dat sommige van hun bouwlampen zo krachtig zijn dat ze een klein voetbalveld kunnen verlichten? Dat is de kracht van TAB Professional Lighting. Perfect voor late avonden op de werkplaats of vroege uurtjes op de bouwplaats.

Haal het licht in huis met TAB en Gereedschapcentrum

Klaar om de duisternis te verslaan met TAB Professional Lighting? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment van TAB verlichtingsoplossingen tegen scherpe prijzen. Of je nu een robuuste bouwlamp zoekt of een handige accu lamp, wij hebben wat je nodig hebt, direct uit eigen voorraad. Dankzij onze snelle levering en top service hoef je nooit lang in het donker te zitten. TAB Professional Lighting en Gereedschapcentrum: samen brengen we licht in elke klus!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is