Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

UNI-T

UNI-T: Je onmisbare partner voor precisie en kwaliteit

Als professional weet je hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je gereedschap, vooral als het gaat om metingen. Hier komt UNI-T om de hoek kijken. Als wereldleider in de productie van digitale multimeters, spanningsdetectoren en andere testinstrumenten, heeft UNI-T een onwankelbare reputatie opgebouwd voor het leveren van nauwkeurige en betrouwbare apparaten. Het merk is synoniem met innovatie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een favoriete keuze is voor professionals in uiteenlopende industrieën.

Het bijzondere van UNI-T: Meer dan alleen meters

UNI-T staat niet alleen bekend om de uitzonderlijke kwaliteit, maar ook om het brede assortiment aan meetinstrumenten. Of je nu een elektricien, een loodgieter of een bouwkundige bent, er is een UNI-T-apparaat dat perfect bij je past. Het merk legt een sterke focus op R&D en blijft zijn productlijn uitbreiden met innovatieve producten zoals thermische camera's en luchtkwaliteitsmeters. Een leuk weetje: UNI-T was een van de eerste merken die een oscilloscoop met aanraakbediening op de markt brachten, waardoor ze een revolutie in gebruiksgemak teweegbrachten.

Waarom UNI-T bij Gereedschapcentrum een slimme keuze is

Overweeg je om je volgende UNI-T-apparaat bij Gereedschapcentrum te kopen? Dat is een uitstekende keuze. Niet alleen bieden we een groot online assortiment aan UNI-T-producten, maar deze zijn ook direct leverbaar uit eigen voorraad. Dus als je snel aan een project moet beginnen en niet kunt wachten, zijn we er om je te helpen. Daarnaast profiteer je van scherpe online prijzen, waardoor je niet alleen tijd maar ook geld bespaart. Een win-win situatie voor elke professional!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is