usp1
usp2
usp3

Metabo AG 18 18V Li-Ion accu bladblazer body - 266 km/h

Metabo AG 18 18V Li-Ion accu bladblazer body - 266 km/h
adviesprijs
163,00
116,09

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo AG 18 SOLO Accu bladblazer - Efficiëntie in een krachtig design
      Op zoek naar een krachtige en efficiënte oplossing voor het schoonmaken van je werkplek, tuin of terras? Dan is de Metabo AG 18 18V Li-Ion accu bladblazer body precies wat je nodig hebt. Met een indrukwekkende luchtsnelheid van 265 kilometer per uur en een blaascapaciteit van 2,6 kubieke meter per minuut, maakt deze bladblazer korte metten met alles wat niet op zijn plaats ligt. De bladblazer werkt op een 18 Volt accu, die zorgt voor een combinatie van mobiliteit en kracht, zonder dat je vast zit aan kabels. Ontworpen met oog voor detail, biedt dit apparaat uitstekende ergonomie dankzij een optimaal zwaartepunt en een comfortabele rubberen handgreep. Deze robuuste bladblazer is ideaal voor elk soort gebruik, zowel in de werkplaats als op de bouw. Met de Vario (V)-elektronica kun je de luchtsnelheid traploos regelen, en het stelwieltje maakt het mogelijk om vooraf uit drie luchtsnelheidniveaus te kiezen, voor flexibel gebruik. Daarnaast komt het apparaat met een verlenging van de blaaspijp, die het comfortabel afblazen van vloeroppervlakken mogelijk maakt, terwijl het rubberen eindstuk zorgt voor de bescherming van gevoelige oppervlakken.

      Gebruiksgemak en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de Metabo AG 18 18V Li-Ion accu bladblazer. Dankzij de doordachte constructie en de variabele blaassnelheid, past dit apparaat zich moeiteloos aan elke klus aan. Of je nu spaanders van je werkstuk wilt blazen, je werkplek schoon wilt houden of een transporteur vrij moet maken van vuil, deze bladblazer staat voor je klaar. De traploos regelbare luchtsnelheid zorgt ervoor dat je met precisie kunt werken, zonder dat er schade aan je materialen of omgeving ontstaat. Deze betrouwbaarheid, gecombineerd met de mogelijkheid om alle Li-Power schuif-accupacks van 18 Volt te gebruiken, maakt de Metabo AG 18 een duurzame keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een lange termijn oplossing voor hun schoonmaakbehoeften.

      Groot vermogen, geweldige service
      Bij het bestellen van de Metabo AG 18 18V Li-Ion accu bladblazer via onze webshop, profiteer je niet alleen van de kracht en efficiëntie van dit topgereedschap, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Met snelle levering direct aan de deur en scherpe prijzen, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Ons uitgebreide assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor je projecten, terwijl onze vriendelijke service ervoor zorgt dat elke aankoop soepel verloopt. Kies voor de Metabo AG 18 bladblazer en ervaar het gemak en de kwaliteit die onze webshop je biedt. Zo combineren we groot vermogen met geweldige service, voor een onovertroffen klantbeleving.

      Body/set

      Body

      Type motor

      Accu

      Variabele blaassnelheid

      Ja

      Luchtvolume

      2.6 m³/min

      Breedte (Product)

      14.9 cm

      Hoogte (Product)

      21.9 cm

      Luchtsnelheid

      265 km/h

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Blaassnelheid

      2.6 m³/min

      Voltage

      18

      EAN

      4007430286901

      1x Metabo AG 18 SOLO Bladblazer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.