usp1
usp2
usp3

Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
adviesprijs
337,00
183,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de krachtpatser: Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger
      Op zoek naar een bouwstofzuiger die niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig is? Dan introduceer ik je graag aan de Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger. Met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 1250 Watt en een luchtverplaatsing van maar liefst 3600 liter per minuut, pakt deze alleszuiger elk stofprobleem aan, zowel nat als droog. Ideaal voor als je jouw auto weer blinkend schoon wilt krijgen of het huis stofvrij wilt houden. Deze bouwstofzuiger is geclassificeerd als L-klasse, wat betekent dat hij ontworpen is voor het opzuigen van licht gevaarlijke stoffen, waardoor je verzekerd bent van een veilige omgeving tijdens jouw klussen of bij het schoonmaken. Met een tankinhoud van 25 liter hoef je niet voortdurend te stoppen om de tank te legen, wat een hoop tijd bespaart. De ASA 25 L PC is bovendien niet te missen qua formaat, met een hoogte van 53,1 centimeter en een breedte van 37,7 centimeter, en werkt moeiteloos op netstroom. De elektrische motor bevestigt zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. Kortom, deze alleszuiger is jouw perfecte partner voor een grondige schoonmaak.

      Schoonmaken met een gerust hart: veilig en duurzaam
      Bij de ontwikkeling van de Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger is niet alleen gedacht aan kracht en efficiëntie, maar ook aan jouw veiligheid en het milieu. De L-klasse certificering zorgt ervoor dat je zelfs licht gevaarlijke stoffen zonder zorgen kunt opzuigen. Dit maakt de Metabo niet alleen geschikt voor huiselijke taken zoals het schoonmaken van je auto of het stofvrij houden van je woonkamer, maar ook voor licht industrieel werk. De elektrische motor verzekert een duurzaam gebruik zonder de noodzaak voor frequente vervangingen. Daarnaast zorgt de mogelijkheid om zowel nat als droog vuil eenvoudig op te zuigen voor een vermindering van afval en een verhoogde veelzijdigheid in gebruik. Door de combinatie van deze eigenschappen, garandeert de Metabo ASA 25 L PC niet alleen grondige schoonmaakresultaten, maar doe je dit ook op een verantwoorde en duurzame manier.

      Voordelen van bestellen bij ons
      Waarom zou je de Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger juist bij ons bestellen? Nou, laat me dat vertellen! Ten eerste, geniet je van onze supersnelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw splinternieuwe bouwstofzuiger. En laten we niet vergeten dat je profiteert van onze scherpe prijzen, waardoor je hoogwaardige kwaliteit in huis haalt zonder dat het een aanslag op je portemonnee is. Daarnaast staat onze vriendelijke service altijd klaar om jou te helpen met elke vraag of uitdaging die je maar kunt hebben. Of het nu gaat over de specificaties van de Metabo ASA 25 L PC of advies over welk gereedschap het beste bij jouw project past, wij zijn er voor je. Dus, waarom wachten? Maak vandaag nog de beslissing om jouw schoonmaakervaring te transformeren met de Metabo ASA 25 L PC en profiteer van alle voordelen die onze webshop te bieden heeft!

      Werkt op

      Netstroom

      Wat ga je doen?

      Auto schoonmaken, Stofzuigen

      Type stofzuiger

      Alleszuiger

      Opgenomen vermogen

      1250 W

      Luchtverplaatsing

      3600 l/min

      Stofklasse

      L-klasse

      Breedte (Product)

      37.7 cm

      Hoogte (Product)

      53.1 cm

      Snoerlengte (meting)

      7.5 m

      Tank inhoud

      25 l

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430246677

      1x Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger
      1x Zuigslang (Ø 32 mm / 3,5 m)
      1x Handgreep-tussenstuk
      2x zuigbuizen van aluminium
      1x Vouwfilter van polyester
      1x PE-filterzak
      1x Vliesfilterzak
      1x Spleetzuigmondstuk
      1x Vloermondstuk (300 mm breed)
      1x Zuigmondstuk (120 mm breed)
      1x Borstelmondstuk
      1x Kabel-/slanghouder

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster