usp1
usp2
usp3

Metabo ASA 30 H PC Bouwstofzuiger - 1200W - H-klasse - 30L

-image
371,19

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de krachtpatser: Metabo ASA 30 H PC Bouwstofzuiger
   Duik in de wereld van ongekende schoonmaakkracht met de Metabo ASA 30 H PC Bouwstofzuiger. Ontworpen voor de echte doorzetter, combineert deze stofzuiger een robuust design met ongeëvenaarde prestaties. Met een opgenomen vermogen van 1200 Watt, staat deze alleskunner garant voor een grondige schoonmaak, elke keer weer. Behorend tot de H-klasse, vangt hij zelfs de kleinste stofdeeltjes op, waardoor je werkplek niet alleen schoon maar ook veilig blijft. Dankzij zijn grote tankinhoud van 30 Liter hoef je minder vaak te stoppen om de tank te ledigen, wat jouw workflow ten goede komt. Of je nu droog zaagsel of nat gruis moet oppakken, deze alleszuiger met zijn capaciteit voor zowel nat als droog zuigen staat altijd paraat. Ga voor een schoonmaakervaring die je werk naar een hoger niveau tilt.

   Veilig en duurzaam schoonmaken met vertrouwen
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo ASA 30 H PC Bouwstofzuiger. Deze H-klasse bouwstofzuiger voldoet aan de hoogste normen voor stofverwijdering, wat cruciaal is voor werkomgevingen waar gezondheid en veiligheid prioriteit hebben. De krachtige 1200W motor zorgt ervoor dat zelfs het meest hardnekkige vuil en stof efficiënt wordt opgezogen, terwijl de robuuste bouw en de betrouwbare stofzakken verzekeren dat het apparaat lang meegaat. Of je nu te maken hebt met stof dat vrijkomt bij het boren, zagen of slijpen, de Metabo ASA 30 H PC staat voor je klaar. Het gebruik van dit gereedschap zorgt voor een schonere werkomgeving, draagt bij aan de duurzaamheid van je gereedschappen door ze stofvrij te houden en vermindert gezondheidsrisico's voor de gebruiker.

   Waarom je kiest voor onze webshop
   Het beste gereedschap is slechts een klik verwijijderd! Kiezen voor de Metabo ASA 30 H PC Bouwstofzuiger via onze webshop betekent niet alleen dat je gaat voor topkwaliteit, maar ook voor de allerbeste aankoopervaring. Moge het duidelijk zijn: wij bieden niet alleen scherpe prijzen, maar zorgen ook voor een snelle levering. Dus, geen eindeloos gewacht meer op dat cruciale stuk gereedschap dat jouw project kan versnellen. Daarnaast onderscheiden we ons door ons groot assortiment; naast deze fantastische bouwstofzuiger bieden we talloze andere producten die jouw werk gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met vragen, waardoor je verzekerd kunt zijn van een aankoop die precies aansluit bij wat je nodig hebt. Kies voor het gemak, de kwaliteit en de zekerheid van onze gespecialiseerde webshop en haal meer uit je werkdag.

   Type stofopvang

   Stofzak

   Type stofzuiger

   Alleszuiger

   Tank inhoud

   30 l

   Stofklasse

   H-klasse

   Opgenomen vermogen

   1200 W

   Nat & droog zuigen

   Ja

   EAN

   4061792230804

   Artikelnummer

   398868

   1x Metabo ASA 30 H PC Bouwstofzuiger
   1x Metabo Antistatische zuigslang Quick 1x Metabo Borstelmondstuk 1x Metabo Aansluitmof Quick 1x Metabo Aansluitmof Quick 1x Metabo Handgreep-tussenstuk Quick Premium 3x Metabo Zuigbuizen 1x Metabo Speciale filterzak voor klasse H 1x Metabo Spleetzuigmondstuk 1x Metabo Vloermondstuk (360 mm) 1x Metabo Zuigmondstuk (120 mm)

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.