usp1
usp2
usp3

Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger - 1200W - M-klasse - 30L

Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger - 1200W - M-klasse - 30L
330,69

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger
   Op zoek naar een bouwstofzuiger die efficiëntie en kracht combineert? Maak kennis met de Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger, jouw nieuwe beste vriend op de werkvloer. Met een opgenomen vermogen van 1200 Watt en een ruime tankinhoud van 30 Liter, is deze alleszuiger ontworpen om zowel droog als nat materiaal op te zuigen zonder moeite. Aangeduid als een M-klasse stofzuiger, voldoet hij aan de hoge eisen voor stofafzuiging, waardoor je gezond en veilig kunt werken. Het gebruik van een stofzak maakt de afvoer van verzameld afval gemakkelijk en hygiënisch. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze bouwstofzuiger biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt voor elke klus.

   Veilig en duurzaam klussen met Metabo
   Met de Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger investeer je niet alleen in duurzaamheid, maar ook in veiligheid. Als M-klasse stofzuiger, voldoet hij aan strenge gezondheids- en veiligheidsnormen, waardoor je beschermd bent tegen schadelijk stof op de werkplek. Het vermogen om zowel natte als droge materialen te verwerken betekent een vermindering van de noodzaak om meerdere machines te gebruiken, wat leidt tot een schonere en veiligere werkomgeving. Bovendien is deze alleszuiger ontworpen voor langdurig gebruik, met een robuuste constructie die bestand is tegen de zware omstandigheden van bouwplaatsen. Zijn betrouwbaarheid helpt je te focussen op het werk dat gedaan moet worden, met de gemoedsrust dat je gereedschap aan je zijde staat.

   Shop slim, kies voor gemak
   Waarom zou je de Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger bij ons bestellen? Simpel, wij bieden niet alleen scherpe prijzen, maar ook een service die net zo betrouwbaar is als dit apparaat. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet langer dan nodig hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan, terwijl ons breed assortiment ervoor zorgt dat je alles wat je nodig hebt op één plek vindt. Met ons aan je zijde, is het eenvoudig om de juiste tools te kiezen en te bestellen, zodat jij je kunt richten op het echte werk. Ervaar het gemak van shoppen bij ons en maak jouw gereedschapcollectie compleet met de Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger.

   Type stofopvang

   Stofzak

   Type stofzuiger

   Alleszuiger

   Tank inhoud

   30 l

   Opgenomen vermogen

   1200 W

   Stofklasse

   M-klasse

   Nat & droog zuigen

   Ja

   EAN

   4061792230767

   Artikelnummer

   398867

   1x Metabo ASA 30 M PC Bouwstofzuiger
   1x Metabo Antistatische zuigslang Quick 1x Metabo Zuigmondstuk 1x Metabo Borstelmondstuk 1x Metabo Aansluitmof Quick 1x Metabo Aansluitmof Quick 1x Metabo Handgreep-tussenstuk Quick Premium 3x Metabo Zuigbuizen 1x Metabo PE-afvalzak 1x Metabo Vliesfilterzak 1x Metabo Spleetzuigmondstuk 1x Metabo Vloermondstuk (360 mm)

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.