usp1
usp2
usp3

Metabo ASC 145 12/18/36V LiHD/Li-Ion Accu oplader - Air Cooled

Metabo ASC 145 12/18/36V LiHD/Li-Ion Accu oplader - Air Cooled
adviesprijs
107,00
68,29

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Elke lader zijn Metabo ASC 145 Acculader
      Ben je op zoek naar een oplader die jouw klustijd maximaliseert en je nooit in de steek laat? Dan is de Metabo ASC 145 12/18/36V LiHD/Li-Ion Accu Oplader - Air Cooled precies wat je nodig hebt. Deze krachtpatser is ontworpen voor al jouw Li-Ion- en LiHD-schuifaccupacks, variërend van 12 V tot wel 36 V. De revolutionaire "AIR COOLED"-laadtechnologie staat garant voor een sneller laadproces door de accu tijdens het laden te koelen, wat aanzienlijk de oplaadtijden reduceert. Bovendien werkt hij volgens een processor-gestuurd oplaadmanagement, wat milieuvriendelijk laden promoot en het maximale aantal laadcycli garandeert. Met de Metabo ASC 145 zijn jouw accu's in no-time weer klaar voor hun volgende klus. Daarnaast biedt deze alles-in-één oplossing de mogelijkheid om alle accu-packs van CAS-partners te laden, wat het een onmisbare tool maakt voor elke serieuze klusser of professional.

      Veilig en duurzaam klussen
      Met de Metabo ASC 145 ga je voor een betrouwbare partner in jouw werkproces. Deze acculader zorgt niet alleen voor een efficiënte laadsessie maar garandeert dankzij de geavanceerde "AIR COOLED"-technologie ook een veilige omgeving voor zowel jou als je gereedschap. Het procesgestuurde oplaadmanagement houdt nauwkeurig alle aspecten van het laadproces in de gaten, wat resulteert in een langer leven van je accu's en daarmee een duurzamere werkwijze. Met deze acculader zit je dus niet alleen goed voor je eigen portemonnee door het maximaal aantal laadcycli te benutten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Een win-win, toch?

      Voeg Metabo toe aan je workshop
      Overweeg je de Metabo ASC 145 aan te schaffen? Dan ben je bij onze webshop aan het juiste adres! Met snelle levering en scherpe prijzen hoef je niet lang te wachten om jouw gereedschapsarsenaal uit te breiden met deze topklasse acculader. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw behoeften. Waarom zou je nog wachten? Bestel de Metabo ASC 145 vandaag nog en zorg ervoor dat je nooit meer misgrijpt naar een lege accu. Jouw klus verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

      Batterijtechnologie

      LiHD/ Li-Ion

      Voltage

      12, 36, 18

      EAN

      4061792155060

      1x Metabo ASC 145 acculader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.