usp1
usp2
usp3

Metabo ASC 55 12V - 36V LiHD accu oplader - Air Cooled

★★★★★

4.8 / 5

6 reviews

Metabo ASC 55 12V - 36V LiHD accu oplader - Air Cooled
adviesprijs
52,00
41,69

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Metabo ASC 55 Acculader
   Da's pas handig, een acculader die niet moeilijk doet over welke accu je erop aansluit! De Metabo ASC 55 12V - 36V LiHD accu oplader - Air Cooled is jouw nieuwe maatje in de werkplaats of garage. Gooi maar in die gereedschapskist, alle Li-Power Compact-, Li-Power Plus-, Li-Power Extreme-accupacks van 14,4V tot aan 36V, deze topper laadt ze allemaal op. Niet alleen is 'ie een kei in veelzijdigheid, maar met de "AIR COOLED"-oplaadtechnologie zorgt 'ie ervoor dat jouw accu's snel en veilig weer aan de slag kunnen. Geen uren meer wachten tot je weer aan de bak kan. Plus, met dit slimme oplaadmanagementsysteem en die zeer lage standby-opnamevermogen zijnde, ga je zien dat dit stukje technisch vernuft niet alleen jouw klusleven makkelijker maakt, maar ook nog eens lief is voor je energierekening. De Metabo ASC 55, die je laat zien dat je niet altijd brute kracht nodig hebt om indruk te maken.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop
   Bij dit kanon van een acculader, de Metabo ASC 55, is veilig en duurzaam klussen geen bijzaak maar hoofdzaak. Duurzaamheid? Check. Met de "AIR COOLED"-technologie wordt jouw accu tijdens het laden niet alleen sneller vol, maar ook op een manier die 'm langer gezond houdt. Jouw accu's zullen je dankbaar zijn. En veiligheid, daar zit je ook gebakken. Niet meer bang zijn dat je accu het plots begeeft of dat je urenlang moet wachten tot die weer vol is. Met dit huzarenstukje kun je er gerust op zijn dat je accu's in topconditie blijven, zonder dat je continu hoeft te checken of alles wel goed gaat. Deze acculader laat zien dat betrouwbaarheid niet alleen in grote dingen zit, maar juist in de slimme, doordachte details.

   Waarom je niet meer verder hoeft te zoeken
   Oké, luister. Je weet nu wat deze topper van een Metabo ASC 55 acculader te bieden heeft. Maar, waarom zou je 'm bij onze webshop halen? Simpel. Hier krijg je niet alleen snelle levering als je haast hebt met klussen, maar ben je ook verzekerd van scherpe prijzen. Niet meer urenlang het internet afspeuren op zoek naar de beste deal, dat hebben wij al voor je gedaan. En de service? Die is net zo vriendelijk als je favoriete kroegbaas. Loopt alles volgens plan, dan ben je met een paar klikken weer buiten en klaar om die Metabo ASC 55 acculader op je accu's los te laten. Klinkt als muziek in de oren, toch? Dus, waar wacht je nog op?

   Batterijtechnologie

   LiHD

   Body/set

   Body

   Voltage

   18, 14.4

   EAN

   4007430215833

   1x Metabo ASC 55 acculader

  Reviews

  4.8 / 5

  ★★★★★

  6 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster