usp1
usp2
usp3

Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger - 1400W - M-klasse - 35L

Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger - 1400W - M-klasse - 35L
837,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger: Kracht ontmoet precisie
      Duik in de wereld van ongeëvenaarde reinigingsprestaties met de Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger. Uitgerust met een robuuste 1400 Watt motor die een indrukwekkende luchtverplaatsing van 4380 liter per minuut levert, biedt deze bouwstofzuiger de ultieme oplossing voor zowel nat als droog zuigen. Met zijn 35 liter tank heb je genoeg capaciteit voor de meest veeleisende schoonmaakwerkzaamheden, terwijl je dankzij de M-klasse certificering verzekerd bent van een veilige afvoer van gevaarlijke stofdeeltjes. De Metabo ASR 35 M ACP, met zijn compacte afmetingen van 55 cm hoog en 40 cm breed, is niet alleen een krachtpatser maar ook een model van efficiëntie en betrouwbaarheid. Bedraad voor ononderbroken power, staat deze elektrische bouwstofzuiger te allen tijde klaar om je werkplaats schoner dan ooit te maken.

      Veilig op pad met een schoon geweten
      Werken met de Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger betekent niet alleen efficiëntie in je schoonmaakwerkzaamheden, maar ook een zorgvuldige bescherming van je gezondheid en veiligheid op de werkplaats. De M-klasse certificering waarborgt de veilige afvang van fijne stofdeeltjes die potentieel schadelijk kunnen zijn, en hiermee biedt het een essentiële bijdrage aan een gezond werkklimaat. De capaciteit voor zowel nat als droog zuigen vergroot je flexibiliteit in verscheidene werkomstandigheden, waardoor de ASR 35 M ACP een duurzame investering is in zowel je werkefficiëntie als in milieuverantwoordelijkheid. Dit, gekoppeld aan het feit dat hij werkt op netstroom en dus steeds paraat staat zonder zorgen over een lege accu, maakt de Metabo ASR 35 M ACP een betrouwbare partner voor elk reinigingsproject.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      De keuze voor de Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger vanuit onze webshop vertaalt zich direct in voordelen voor jou. Met een snelle levering rechtstreeks naar jouw gewenste locatie, verlies je geen kostbare tijd en kun je snel aan de slag met deze topklasse bouwstofzuiger. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat, wat je ook zoekt om je gereedschapskist te completeren, je het bij ons vindt tegen scherpe prijzen. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze vriendelijke service. Ons team staat klaar om je niet alleen te helpen bij je keuze voor de Metabo ASR 35 M ACP, maar ook voor alle vragen die je hebt na je aankoop. Kiezen voor ons is kiezen voor een zorgeloze aankoopervaring waarbij jij, de klant, altijd op de eerste plaats komt. Met de Metabo ASR 35 M ACP aan je zijde, en de support van onze webshop, ben je verzekerd van een opgeruimde werkplek en een soepel lopend project.

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Gewicht (Product)

      16 kg

      Luchtverplaatsing

      4380 l/min

      Tank inhoud

      35 l

      Snoerlengte (meting)

      8 m

      Stofklasse

      M-klasse

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Hoogte (Product)

      5.5 cm

      Opgenomen vermogen

      1400 W

      Breedte (Product)

      4 cm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430250124

      Artikelnummer

      78490

      1x Metabo ASR 35 M ACP Bouwstofzuiger
      1x Antistatische zuigslang (Ø 35 mm, 4 m lang)
      1x Handgreep-tussenstuk
      2x zuigbuizen van kunststof
      2x polyester filtercassettes (klasse M)
      1x PE-filterzak
      1x Spleetzuigmondstuk
      1x Vloermondstuk (300 mm breed)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.