usp1
usp2
usp3

Metabo Basic 250-24 W Compressor + LPZ 4 toebehorenset - 1500W - 8 bar - 24L - 95 l/min

Metabo Basic 250-24 W Compressor + LPZ 4 toebehorenset - 1500W - 8 bar - 24L - 95 l/min
234,89

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Compressorolie nodig? Bestel deze olie er eenvoudig bij!

      Metabo Basic 250-24 W + LPZ Compressor: Kracht en betrouwbaarheid in één
      Ben je op zoek naar een betrouwbare compressor die je klus naar een hoger niveau tilt? Zoek dan niet verder! De Metabo Basic 250-24 W Compressor, gecombineerd met de veelzijdige LPZ 4 toebehorenset, is jouw ultieme partner voor tal van industriële toepassingen. Met een stevig opgenomen vermogen van 1500 Watt en een luchtopbrengst die de 95 Liter per minuut overschrijdt, ben je klaar om iedere klus met gemak te klaren. Deze krachtige, oliegesmeerde machine is speciaal ontworpen voor efficiënt gebruik met éénfase wisselstroom. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de compatibiliteit met je huidige apparatuur. De regelbare werkdruk, via een handige drukregelaar met manometer, stelt je in staat om voor elke toepassing de juiste druk te hanteren. En geen koude start problemen meer, dankzij de drukschakelaar met drukontlastklep. De overbelastingsbeveiliging zorgt er bovendien voor dat de motor wordt beschermt tegen oververhitting, waardoor de levensduur van je compressor wordt verlengd.

      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop
      Met de Metabo Basic 250-24 W Compressor haal je niet alleen een krachtige machine in huis, maar ook een exemplaar dat veiligheid en duurzaamheid ademt. De ingebouwde overbelastingsbeveiliging waakt continu over de gezondheid van de motor door deze te beschermen tegen oververhitting. Hiermee verleng je niet alleen de levensduur van je compressor, maar zorg je ook voor een veilige werkomgeving. De 10 jaar ketelgarantie tegen doorroesten benadrukt de toewijding aan duurzaamheid en geeft je de gemoedsrust dat deze compressor een investering voor de lange termijn is. Daarnaast zorgen de rubberen, stabiele wielen voor eenvoudige mobiliteit rondom je werkplaats, terwijl de extra manometer voor de weergave van de keteldruk je op elk moment van de dag volledige controle geeft over je klussen. Niet te vergeten de rubberen trekgreep, die zorgt voor een comfortabele bediening, waardoor je niet alleen efficiënt maar ook ergonomisch aan de slag kunt.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Besluit je om de Metabo Basic 250-24 W Compressor samen met de LPZ 4 toebehorenset bij onze webshop te bestellen? Dan kies je niet alleen voor een toestel dat je klussen naar een hoger niveau tilt, maar ook voor een winkelervaring die daaraan gelijk staat. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om aan je nieuwe projecten te beginnen. Bovendien, dankzij ons groot assortiment, vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal scoort. Maar dat is niet alles, onze vriendelijke service garandeert dat elke vraag of zorg die je hebt, snel en efficiënt wordt behandeld. Waarom wachten? Maak vandaag nog de slimme keuze en til je klussen naar een professioneel niveau met de Metabo Basic 250-24 W Compressor en de LPZ 4 toebehorenset.

      Werkt op

      Netstroom

      Wat ga je doen?

      Banden oppompen

      Type aansluiting compressor

      Snelkoppeling

      Tank inhoud

      24 l

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Luchtopbrengst

      95 l/min

      Maximale druk bar

      8 Bar

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430274762

      Artikelnummer

      79853

      1x Universele snelkoppeling
      1x Trekgreep met rubber bekleding
      1x Blaaspistool
      1x Bandenpomp met spanningsmeter
      1x Verfspuitpistool met voorraadbeker
      1x PA-spiraalslang

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.