usp1
usp2
usp3

Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor + LPZ 4 toebehorenset - 1500W - 8 bar - 50L - 100 l/min

Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor + LPZ 4 toebehorenset - 1500W - 8 bar - 50L - 100 l/min
289,19

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Alles wat je moet weten over de Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor
      Als je het over krachtige en robuuste compressoren hebt, dan is de Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor zeker het gesprek van de dag. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 1500 Watt en een indrukwekkende luchtopbrengst van 100 liter per minuut, staat dit model klaar om jouw zwaarste industriële taken met gemak te klaren. Wat hem echt onderscheidt van de rest? Dit is een olievrije compressor. Dat betekent eenvoudiger transport, lagere servicekosten en een zorgeloze bediening. Geschikt voor eenfase wisselstroom en met een werkdruck die je volledig zelf in handen hebt dankzij de drukregelaar met manometer. De koude start is geen probleem dankzij de drukschakelaar met drukontlastklep. En over de motor hoef je je al helemaal geen zorgen te maken: de overbelastingsbeveiliging houdt alles netjes onder controle. Voeg daarbij de 10 jaar ketelgarantie tegen doorroesten, en je weet dat je kiest voor duurzaamheid. En oh ja, we mogen de rubberen wielen en trekgreep voor een moeiteloos mobiel gebruik niet vergeten.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Je investeert niet alleen in een compressor, je investeert in veiligheid, comfort en betrouwbaarheid voor de lange termijn. De Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor zorgt ervoor dat je zonder zorgen aan de slag kunt. De olievrije werking betekent niet alleen minder onderhoud, maar ook dat de compressor schoon en milieuvriendelijk is. De stabiele, rubberen wielen maken het mogelijk om de compressor simpelweg naar de gewenste locatie te rollen, terwijl de rubberen trekgreep een comfortabele bediening garandeert. De extra manometer zorgt ervoor dat je altijd precies weet wat de status van de keteldruk is. Door de overbelastingsbeveiliging hoef je niet bang te zijn dat je te veel van de compressor vraagt; deze slimme functie beschermt de motor tegen oververhitting. En niet te vergeten, de 10 jaar garantie tegen doorroesten staat garant voor een investering die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

      Waarom deze compressor onmisbaar is in je gereedschapscollectie
      Waarom zou je kiezen voor de Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor? Heel eenvoudig: omdat het je leven makkelijker maakt. Bovendien, door deze beauty bij ons te bestellen profiteer je van niet één, maar twee onmiskenbare voordelen: snelle levering en een vriendelijke service die klaar staat om al je vragen te beantwoorden. Of je nu een fervent doe-het-zelver bent of een professional die zijn gereedschapskist wil uitbreiden, deze compressor voegt ongetwijfeld waarde toe aan je werk. Met de kracht om banden op te pompen en geschikt voor diverse industriële toepassingen, is dit de partner die je zoekt. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van scherpe prijzen gecombineerd met een groot assortiment? Precies, dat dachten we al. Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de Metabo Basic 250-50 W OF Set Compressor. Je projecten waren nog nooit zo eenvoudig.

      Werkt op

      Netstroom

      Wat ga je doen?

      Banden oppompen

      Type aansluiting compressor

      Snelkoppeling

      Luchtopbrengst

      100 l/min

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Maximale druk bar

      8 Bar

      Olievrij

      Ja

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Tank inhoud

      50 l

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430312617

      Artikelnummer

      122185

      1x Universele snelkoppeling
      1x Trekgreep met rubber bekleding
      1x Perslucht-gereedschapset (LPZ 4)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.