usp1
usp2
usp3

Metabo BE 850-2 Boormachine - 13mm snelspanboorkop - 850W

Metabo BE 850-2 Boormachine - 13mm snelspanboorkop - 850W
adviesprijs
297,00
250,29

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo BE 850-2 Boormachine
      Wanneer het op kracht en precisie aankomt, staat de Metabo BE 850-2 boormachine met zijn 850 Watt vermogen vooraan in de rij. Deze machine is niet alleen een krachtpatser, maar blinkt ook uit in duurzaamheid dankzij het robuuste tandwielhuis van aluminium persgietwerk, wat zorgt voor optimale warmteafvoer en een lange levensduur. Met de draaibare koolborstelomschakeling haal je maximale prestaties uit deze boormachine, zelfs linksdraaiend voor het moeiteloos losdraaien van vastzittende schroeven. De variabele snelheidselektronica maakt het werken met verschillende materialen een fluitje van een cent. Je past het toerental eenvoudig aan met het stelwiel en dankzij de 2-toerige overbrenging en de Metabo Marathon-motor met gepatenteerde stofbescherming, kun je erop vertrouwen dat deze boormachine elke klus aankan. Of je nu door metaal of hout boort, met de Metabo BE 850-2 ga je voor precisie en duurzaamheid.

      Zorgeloos klussen, elke dag
      Veiligheid tijdens het werk is onmisbaar, en daarom is de Metabo BE 850-2 boormachine uitgerust met de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling. Deze functie ontkoppelt mechanisch de aandrijving bij het blokkeren van de boor, waardoor je altijd veilig werkt. De recht- en linksdraaiende functionaliteit, gecombineerd met de booras met binnenzeskant voor schroefbits, maakt het werken zonder boorhouder mogelijk, terwijl de handgreep met antislip softgrip-oppervlak voor een comfortabele grip zorgt. Met de kabelbeschermende kogelmof geniet je van optimale bewegingsvrijheid. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de betrouwbaarheid en veiligheid van de Metabo BE 850-2 zorgen voor een zorgeloos gebruik, elke dag weer.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Het bestellen van jouw Metabo BE 850-2 boormachine in onze webshop brengt tal van voordelen met zich mee. Buiten de gegarandeerde snelle levering, profiteer je ook van onze scherpe prijzen. We begrijpen dat tijd geld is, zeker wanneer je klaarstaat om aan een nieuw project te beginnen. Daarom zetten wij alles op alles om jouw bestelling zo snel mogelijk aan de deur te leveren. Daarnaast staat ons deskundige team klaar om je te voorzien van vriendelijke service en advies, mocht je dat nodig hebben. Met ons groot assortiment aan gereedschap vind je altijd wat je nodig hebt, en dat allemaal tegen concurrerende prijzen. Kies voor gemak, kies voor onze webshop.

      Werkt op

      Netstroom

      Toerental onbelast, bereik

      1100-3100

      Afgegeven vermogen maximaal

      490 W

      Gewicht (Product)

      2.6 kg

      Breedte (Product)

      7.9 cm

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Geschikt voor materiaal

      Hout, Staal

      Boorcapaciteit metaal

      8 mm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Opgenomen vermogen

      850 W

      Snelheidsstanden

      2

      Hoogte (Product)

      20.5 cm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Aandraaimoment maximaal

      13 N

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430314338

      Artikelnummer

      122158

      1x Snelspanboorhouder Futuro Plus
      1x Extra handgreep

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.