usp1
usp2
usp3

Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer body in MetaBox - 1.3J

Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer body in MetaBox - 1.3J
adviesprijs
269,00
210,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de kracht van Metabo 600324840 Accu boorhamer
      Maak kennis met jouw nieuwe beste vriend voor elke klus: de Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer body in MetaBox - 1.3J. Deze krachtpatser biedt het gemak van draadloos werken dankzij zijn 18 Volt CAS-accuplatform, wat betekent dat je niet beperkt bent door kabels en vrijheid hebt bij elke beweging. Met de SDS-Plus aansluiting wissel je snel en gemakkelijk tussen boren, zodat je elk materiaal aankunt. Of je nu beton boort (tot 16 mm), metaal (tot 13 mm) of hout (tot 20 mm), met de Metabo BH 18 heb je alles onder controle. Het compacte formaat, met een hoogte van 21 cm en breedte van 9 cm, maakt deze boorhamer zeer handzaam en geschikt voor elke klus, groot of klein. Met een maximaal geluidsniveau dat 'Normaal - 60 of meer dB' is, werk je erg comfortabel. Bovendien, met 5250 omwentelingen per minuut en een slagkracht van 1,3 joule, is deze tool perfect uitgerust voor efficiënt en krachtig boren zonder moeite.

      Veiligheid en duurzaamheid, samengevat in een tool
      Bij de ontwikkeling van de Metabo BH 18 LTX BL 16 is niet alleen gedacht aan kracht en efficiëntie, maar ook aan veiligheid en duurzaamheid. Dit betekent dat je niet alleen een tool hebt die de klus klaart, maar ook nog eens lang meegaat en veilig is in gebruik. De robuuste Metabox waarin de boorhamer wordt geleverd, zorgt ervoor dat je gereedschap beschermd blijft onder alle omstandigheden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen of slijtage bij transport of opslag. Het gebruik van een accu zorgt niet alleen voor meer bewegingsvrijheid, maar ook voor een schonere werkplek zonder rondslingerende kabels, wat de veiligheid ten goede komt. De Metabo BH 18 LTX BL 16 is daarmee de vertrouwde keuze voor zowel de professionele vakman als de doe-het-zelver die kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

      Waarom deze Metabo boorhamer bij ons bestellen?
      Besluit je deze Metabo accu boorhamer bij ons aan te schaffen, dan profiteer je niet alleen van een topgereedschap dat je klussen naar een hoger niveau tilt, maar ook van snelle levering en scherpe prijzen. Wij begrijpen als geen ander dat wanneer je eenmaal die perfecte tool hebt gevonden, je niet kunt wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarom zetten wij alles op alles om jouw nieuwe Metabo BH 18 LTX BL 16 zo snel mogelijk bij je te krijgen. En dat allemaal voor een prijs waarvoor je zeker geen tweede keer hoeft na te denken. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden of advies te geven, en je hebt alle redenen om jouw volgende gereedschap bij ons te bestellen. Ervaar het zelf en til je klussen naar het volgende niveau met de Metabo BH 18 LTX BL 16, jouw partner voor elke uitdaging.

      Hoogte (Product)

      21 cm

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Toerental onbelast

      5250 rpm

      Breedte (Product)

      9 cm

      Aantal slagen

      5250 rpm

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Gewicht (Product)

      1.5 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit beton

      16 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Slagkracht

      1.3 J

      Voltage

      18

      EAN

      4061792191679

      1x Extra handgreep
      1x Diepteaanslag
      1x MetaBox 145 L koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.