usp1
usp2
usp3

Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer set (2x 4.0Ah accu) in MetaBox - 1.3J

Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer set (2x 4.0Ah accu) in MetaBox - 1.3J
adviesprijs
494,00
368,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo 600324800 Accu boorhamer: jouw krachtige partner voor elke klus
      Als je op zoek bent naar kracht en precisie in één apparaat, dan is de Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer set jouw ideale gereedschap. Deze set, compleet met 2 accu's van elk 4.0Ah, levert robuuste prestaties voor elke boorklus. Met een 18V accu die behoort tot het CAS-platform, ben je verzekerd van compatibiliteit en flexibiliteit binnen een breed scala aan tools. De SDS-plus aansluiting garandeert een gemakkelijke en snelle boorwissel, terwijl de slagkracht van 1,3 Joule je door beton van maximaal 16mm, metaal tot 13mm en hout tot wel 20mm stuwt. Met zijn compacte afmetingen van 21cm in hoogte en 9cm breedte, samen met een gewicht van 1160 gram per accu, biedt het zowel comfort als controle tijdens het werk. Of je nu professionele projecten of doe-het-zelftaken aanpakt; deze boorhamer is ontworpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

      Zorgeloos klussen: duurzaamheid en veiligheid voorop
      Bij het ontwerpen van deze boorhamer heeft Metabo nadrukkelijk gefocust op zowel de duurzaamheid als de veiligheid van de gebruiker. Dit betekent dat je niet alleen kunt rekenen op een gereedschap dat gebouwd is om lang mee te gaan, maar ook een dat jouw veiligheid serieus neemt. Het apparaat werkt op een accu, waardoor je optimaal mobiel blijft zonder in te boeten op vermogen. Met een maximaal geluidsniveau dat als 'normaal' wordt geclassificeerd, beschermt het ook je gehoor. De betrouwbaarheid is verder verzekerd door de toepassing van de SDS-plus type boorkop en CAS accu-platform, wat een breed scala aan compatibiliteit biedt met andere tools. Langdurig gebruik, strenge werkomstandigheden of de noodzaak tot precisie; deze boorhamer is jouw betrouwbare metgezel. Leun achterover en geniet van de gemoedsrust die komt met het gebruik van een topkwaliteit gereedschap dat voor veiligheid en duurzaamheid staat.

      Waarom dit jouw beste koop is
      Bij het bestellen van de Metabo BH 18 LTX BL 16 18V Li-ion accu SDS-plus boorhamer set geniet je niet alleen van een hoogwaardig product, maar ook van de voordelen die onze webshop biedt. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien, met ons groot assortiment aan tools en accessoires, ben je slechts enkele klikken verwijderd van alles wat je mogelijk nodig hebt voor jouw projecten. Geniet van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je de beste waarde voor jouw geld krijgt. Dus waarom wachten? Maak vandaag de keuze voor kwaliteit, gemak en kostenefficiëntie. Stel je voor wat je allemaal kunt bereiken met de Metabo BH 18 LTX BL 16 in jouw gereedschapskist. Verspil geen tijd meer met minder efficiënte oplossingen en voeg deze krachtpatser toe aan jouw arsenaal. Jouw projecten verdienen de beste tools, en met onze vriendelijke service ben je verzekerd van een zorgeloze aankoopervaring. Ontdek zelf het verschil en til jouw kluswerk naar een hoger niveau met de Metabo accu boorhamer.

      Body/set

      Set

      Amperage

      4

      Hoogte (Product)

      21 cm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Toerental onbelast

      5250 rpm

      Breedte (Product)

      9 cm

      Aantal slagen

      5250 rpm

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Gewicht (Product)

      1.5 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit beton

      16 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Slagkracht

      1.3 J

      Voltage

      18

      EAN

      4061792191662

      2x LiHD accu-packs (18 V / 4,0 Ah)
      1x Lader ASC 55
      1x MetaBox 145 L koffer
      1x Extra handgreep
      1x Boordieptebegrenzer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.