usp1
usp2
usp3

Metabo BS 18 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah Li-POWER accu) in metaBOX

Metabo BS 18 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah Li-POWER accu) in metaBOX
adviesprijs
216,00
155,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo BS 18 Accu schroefboormachine
      Jouw zoektocht naar de ultieme boor- en schroefpartner is ten einde gekomen. Maak kennis met de Metabo BS 18 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set, uitgerust met twee krachtige 2.0Ah Li-POWER accu's. Deze machine laat je nooit in de steek, of je nu werkt aan fijne detailklusjes in huis of zwaardere projecten aanpakt. Met een amperage van 2 Ampère uur en een voltage van 18 Volt staat deze accu schroefboormachine garant voor langdurig en krachtig presteren. Het gewicht van slechts 860 gram per accu zorgt ervoor dat je gemakkelijk en comfortabel kunt werken, uur na uur. De werkverlichting verlicht donkere werkplekken zodat je steeds nauwkeurig te werk kunt gaan. Boren in hout tot 20 mm dikte en in metaal tot 10 mm dikte is geen enkel probleem voor deze krachtpatser met een capaciteit boorkop van 13 millimeter en een toerental onbelast van 1600 omwentelingen per minuut. De inbegrepen MetaBOX zorgt er daarnaast voor dat je jouw boormachine veilig en gemakkelijk meeneemt naar elke klus.

      Duurzaam en veilig klussen staat voorop
      Met de Metabo BS 18 kies je niet alleen voor kracht, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. De Ultra-M-Technologie waar deze boorschroefmachine op draait, waarborgt zowel een langdurig vermogen als een milieuvriendelijk oplaadproces. Veiligheid tijdens het klussen wordt versterkt door de unieke eigenschappen zoals de accupack met drie jaar garantie en de makkelijk verstelbare boor- en schroefstand. Deze features garantieren niet alleen een zorgeloos gebruik, maar ook een betrouwbaar stuk gereedschap waarop je kunt rekenen bij elke taak. Of het nu gaat om het in elkaar zetten van meubels, het ophangen van schappen of het boren van gaten, de Metabo BS 18 staat aan je zijde als een trouwe assistent, klaar om elke uitdaging samen aan te gaan.

      Voordelen van bestellen bij jouw favoriete webshop
      Het kiezen van de Metabo BS 18 via deze webshop betekent dat je profiteert van niet alleen een topkwaliteit gereedschap, maar ook van de vele extra's die het winkelen hier zo prettig maken. Met een snelle levering heb je jouw nieuwe boor- en schroefmachine voordat je het weet in huis, klaar om je te assisteren bij je volgende project. Ons uitgebreide assortiment garandeert dat je hier voor elk klusproject, groot of klein, het juiste gereedschap vindt. Daarnaast staan onze scherpe prijzen garant voor het beste voor jouw portemonnee zonder in te leveren op kwaliteit of service. Onze vriendelijke klantenservice staat bovendien altijd klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. Begin vandaag nog met het naar een hoger niveau tillen van je klusprojecten en ervaar de voordelen van het bestellen van jouw Metabo BS 18 bij ons.

      Body/set

      Set

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Aandraaimoment maximaal

      48 N

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Werkt op

      Accu

      Hoogte (Product)

      22.4 cm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430331472

      1x Metabo BS 18 Schroefboormachine

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.