usp1
usp2
usp3

Metabo BS 18 LT BL Q 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in metaBOX - koolborstelloos

Metabo BS 18 LT BL Q 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in metaBOX - koolborstelloos
adviesprijs
313,00
178,29

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo BS 18 LT BL Quick Accu schroefboormachine: een combinatie van kracht en flexibiliteit
      Droom je van een schroefboormachine die niet alleen krachtig is, maar ook flexibel genoeg om snel van boor te wisselen? Zoek dan niet verder, de Metabo BS 18 LT BL Q voldoet aan al jouw wensen. Dit juweeltje van Metabo, bekend om zijn duurzame en hoogwaardige gereedschap, verenigt kracht met flexibiliteit op een manier die je zelden ziet. Met een compact ontwerp, een krachtige borstelloze motor en het vernieuwende Metabo Quick-systeem, is deze boor-/schroefmachine een must-have voor elke professional of doe-het-zelver. Het lichtgewicht ontwerp maakt werken op lastige plekken gemakkelijker, terwijl de ingebouwde werkverlichting zorgt dat je ook in donkere hoeken precies ziet wat je doet. De accu-packs met capaciteitsindicatie geven je volledige controle over de laadstatus, terwijl de Ultra-M-Technologie zorgt voor maximale efficiëntie en een lange levensduur van je apparaat. Of je nu een ervaren klusser bent of een enthousiaste beginner, deze schroefboormachine staat klaar om elke uitdaging aan te gaan.

      Veiligheid en duurzaamheid in elke boor- en schroefsessie
      Met de Metabo BS 18 LT BL Q kies je niet alleen voor een flexibele en krachtige schroefboormachine, maar investeer je ook in veiligheid en duurzaamheid. De koolborstelloze motor niet alleen verhoogt de efficiëntie en snelheid voor zowel boor- als schroefwerkzaamheden maar minimaliseert ook slijtage, wat resulteert in een langere levensduur van je apparaat. Het Metabo Quick-systeem maakt snelle wisselingen tussen boren en bits mogelijk, zonder aan veiligheid in te boeten. De ingebouwde riemhaak en bithouder zorgen ervoor dat je gereedschap altijd binnen handbereik is, terwijl je je handen vrij houdt voor precisiewerk. De Maximal controle over toerental en draaimoment, gecombineerd met het lichte en ergonomische ontwerp, maakt deze schroefboormachine tot een betrouwbare partner voor elke klus. Dus, of je nu werkt aan een delicaat thuisproject of de leiding neemt over een complexe bouwopdracht, de Metabo BS 18 LT BL Q biedt je de veiligheid, duurzaamheid en precisie die je nodig hebt.

      Behaal topresultaten met onze webshop
      Op zoek naar de Metabo BS 18 LT BL Q? Onze webshop biedt je niet alleen dit topstuk aan, maar garandeert ook een winkelervaring die je niet snel zult vergeten. Met snelle levering rechtstreeks aan je deur, hoef je geen moment langer te wachten dan nodig is om met je nieuwe schroefboormachine aan de slag te gaan. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je naast de Metabo BS 18 LT BL Q nog veel meer kunt ontdekken, allemaal tegen scherpe prijzen die je elders moeilijk zult vinden. Onze vriendelijke service maakt je winkelervaring compleet. We staan altijd klaar om je professioneel advies te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte tools voor jouw project. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit. Kies voor onze webshop, waar topgereedschap en een fantastische service hand in hand gaan.

      Accu platform

      CAS

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Koolborstelloos

      Ja

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      2100 rpm

      EAN

      4007430297778

      Artikelnummer

      105679

      Hoogte (Product)

      24.1 cm

      Breedte (Product)

      6.4 cm

      1x Metabo BS 18 LT BL Quick Schroefboormachine
      1x Metabo Snelwisselboorhouder
      1x Metabo Snelwisselbithouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo MetaLoc Koffer

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.