usp1
usp2
usp3

Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I 18V LiHD accu boorschroefmachine set (2x 5.5Ah) in Metabox - 130Nm - 68mm

Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I 18V LiHD accu boorschroefmachine set (2x 5.5Ah) in Metabox - 130Nm - 68mm
543,09

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I accu schroefboormachine
      Duik in de wereld van ongeëvenaarde precisie en kracht met de Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I 18V LiHD accu boorschroefmachine set. Deze set, ontworpen voor zowel de professional als de handige doe-het-zelver, biedt een ongekend krachtige 130Nm maximaal aandraaimoment en een royale boorcapaciteit van 68mm in hout, waarmee het de meest veeleisende projecten aankan. Uitgerust met een indrukwekkende 5,5 Ampère uur LiHD accu, zorgt deze boormachine voor langdurig en intensief gebruik zonder aan kracht in te boeten. De borstelloze motor belooft niet alleen een langere levensduur van de machine en accu maar ook minder onderhoud en een efficiëntere energieoverdracht. Het Metabo QuickPlus-systeem verandert de manier waarop je van gereedschapsopname wisselt; nooit was het zo eenvoudig en snel. Met een geïntegreerde LED-werklamp wordt elke klus verlicht, zodat je ook op de meest donkere plekken met precisie kunt werken.

      Veiligheid en veelzijdigheid voorop
      Met de Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I accu boorschroefmachine ben je verzekerd van zowel veiligheid als veelzijdigheid. De machine is voorzien van een "Impuls"-functie waarmee je moeiteloos vastzittende schroeven losdraait en op gladde oppervlakken kunt boren. De drietoerige instellingen en het variabele toerental tot 4.000 t/min stellen je in staat om de machine aan te passen aan elke specifieke klus, of het nu gaat om het assembleren van meubels of het uitvoeren van precisiewerk in metaal. Dankzij de elektronische momentkoppeling en overbelastingbeveiliging hoef je niet bang te zijn dat je te ver gaat; je werk is altijd veilig en onder controle. Bovendien zijn de CAS-accu’s uitwisselbaar met een breed scala aan andere machines binnen het Cordless Alliance System, waardoor je altijd vooruit kunt zonder zorgen over compatibiliteit of lege accu’s.

      Waarom je voor ons kiest
      Met deze aankoop haal je niet alleen een topstuk gereedschap in huis, maar kies je ook voor de zekerheid van snelle levering en een vriendelijke service. Wanneer je besluit de Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I 18V LiHD accu boorschroefmachine set aan te schaffen, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor gemak. Ons uitgebreide assortiment verzekert je van de mogelijkheid om alle benodigde gereedschappen en accessoires te vinden voor welk project dan ook. Je hebt altijd toegang tot deskundig advies en competitieve prijzen. Met deze aankoop stap je in een wereld waarin elke klus met precisie, kracht en veiligheid aangepakt kan worden. Laat je projecten schitteren en geniet van het gemak en de betrouwbaarheid van onze producten en service. Elk project begint met het juiste gereedschap, en wij staan klaar om jou te voorzien van alles dat je nodig hebt om het werk te klaren.

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      5.5

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Toerental onbelast

      4000 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Boorcapaciteit metaal

      16 mm

      Boorcapaciteit hout

      68 mm

      Aandraaimoment maximaal

      130 N

      Voltage

      18

      EAN

      4061792225244

      Artikelnummer

      351297

      Hoogte (Product)

      268 mm

      Breedte (Product)

      83 mm

      Lengte (Product)

      232 mm

      1x Metabo BS 18 LTX-3 BL Q I Schroefboormachine
      2x Metabo LiHD 5.5 Ah Accu
      1x Metabo ASC 145 "AIR COOLED" Oplader
      1x Metabo Metabox

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.