usp1
usp2
usp3

Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in koffer incl. haakse voorzetkop en bitset

Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in koffer incl. haakse voorzetkop en bitset
adviesprijs
296,00
249,79

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo BS 18 Quick Accu schroefboormachine: Een revolutie in je gereedschapskist
      Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set. Deze set is niet zomaar een aanvulling op je gereedschapskist; het is een gamechanger voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met een amperage van 2 en twee krachtige 2.0Ah accu's tilt dit apparaat jouw klussen naar een hoger niveau. Het compacte ontwerp, wegende slechts 860 gram per accu, maakt langdurig werken minder vermoeiend. De Metabo Quick-systeem en de booras met binnenzeskant zorgen ervoor dat je snel kunt wisselen tussen schroefbits of boren zonder het gebruik van extra gereedschap. Voeg daar de instelbare snelheid en boorcapaciteiten (10 mm in metaal, 20 mm in hout) aan toe, en je hebt een machine die elke uitdaging aankan. Klaar voor gebruik met zijn meegeleverde haakse voorzetkop en bitset, verlicht dit toestel elke klus letterlijk met zijn geïntegreerde verlichting, terwijl de gereedschapsloze riemhaak zorgt voor een praktische draaggemak.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het ontwerp van deze accu schroefboormachine heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Het toestel is ontworpen om maximale controle te bieden tijdens het werken, waardoor de kans op ongelukken drastisch wordt verminderd. De Ultra-M-Technologie ondersteunt niet alleen een milieuvriendelijker laadproces, maar garandeert ook een langere levensduur van de accu – met een accu-garantie van maar liefst drie jaar. Maar dat is nog niet alles. De Metabo BS 18 Quick is ook gebouwd voor precisie; met een maximaal aandraaimoment van 48 Newton en een capaciteit van de boorkop tot 13 mm, levert deze machine consistent uitstekende resultaten op verschillende materialen. Of je nu een beginner bent of een ervaren klusser, deze machine biedt behandeling en betrouwbaarheid waardoor je elke klus met vertrouwen tegemoet ziet.

      Waarom je voor deze accu schroefboormachine zou kiezen
      Het bezitten van de Metabo BS 18 Quick betekent investeren in kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al je klussen, zoek dan niet verder. Door te bestellen bij ons geniet je van meerdere voordelen: niet alleen bieden we een snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst, maar je profiteert ook van ons groot assortiment, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt. En dat allemaal voor scherpe prijzen, zodat je meer kunt doen voor minder. Of het nu gaat om een eenvoudig doe-het-zelf project of een complexe professionele taak, met de Metabo BS 18 Quick en ons uitgebreide assortiment sta je sterk in je schoenen. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit – kies voor deze fantastische accu schroefboormachine en begin meteen aan je volgende project.

      Accu platform

      CAS

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Aandraaimoment maximaal

      48 N

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Hoogte (Product)

      22.4 cm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430285638

      Artikelnummer

      138839

      1x Metabo BS 18 Quick Schroefboormachine
      1x Metabo Snelwisselboorhouders
      1x Metabo Haakse wissel-voorzetstukken
      1x Metabo Riemhaak
      2x Metabo Li-Power 2,0 Ah Accu
      1x Metabo SC 60 Plus Oplader
      1x Metabo Kunststof koffer
      1x Metabo 9-delige Bitbox SP

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.