usp1
usp2
usp3

Metabo Combo Set 4.3.2 18V LiHD accu combiset in tas (2x 10.0Ah)

Metabo Combo Set 4.3.2 18V LiHD accu combiset in tas (2x 10.0Ah)
adviesprijs
1.148,00
950,09

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo 685209000 Accu combiset
      Stap in de wereld van krachtig en efficiënt gereedschap met de Metabo Combo Set 4.3.2 18V LiHD accu combiset in tas. Deze 3-delige set is jouw nieuwe beste maat op het gebied van klussen, groot en klein. Met twee krachtige 10 Ampère uur accu's op het CAS accu platform, biedt deze set je de vrijheid om overal te werken zonder te hoeven zoeken naar een stroompunt. De 18 Volt LiHD accutechnologie verzekert je van lange werkuren zonder in te leveren op kracht of prestaties. En met een gewicht van 2020 gram per accu, combineert deze set hoge prestaties met draagbaarheid. Wordt geleverd in een handige tas, waardoor je jouw gereedschap gemakkelijk en veilig mee kunt nemen naar elke klus. Of het nu gaat om boren, schroeven of zagen, deze accu combiset is speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en is het bewijs dat grote kracht ook in handzame pakketten komt.

      Jouw garantie voor veilig en langdurig klusplezier
      Werken met krachtige gereedschappen gaat hand in hand met de verantwoordelijkheid voor veilig gebruik en duurzaamheid. De Metabo Combo Set 4.3.2 is ontworpen met beide aspecten in gedachten. De innovatieve Accu-technologie biedt niet alleen ongeëvenaarde prestaties maar waarborgt ook je veiligheid met betrouwbare en stabiele krachten. De accu's zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je investering op de lange termijn zijn vruchten afwerpt. Bovendien staat Metabo bekend om hun robuuste en duurzame design, wat betekent dat je op de Metabo Combo Set kunt bouwen, klus na klus. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staan centraal bij elke schroef die je draait en elke plank die je zaagt met deze combiset. Dus zet de zorgen opzij en focus op het creëren en repareren met gemoedsrust.

      Waarom deze Metabo set onmisbaar is voor elke klusser
      Het bestellen van de Metabo Combo Set 4.3.2 18V LiHD accu combiset in onze webshop brengt een reeks voordelen met zich mee. Allereerst geniet je van de zekerheid van snelle levering. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe gereedschapset. Bovendien, met ons grote assortiment, heb je de mogelijkheid om jouw gereedschapskist verder uit te bouwen met kwaliteitstoestellen die perfect bij deze set aansluiten. Scherpe prijzen en onze vriendelijke service maken de ervaring compleet. We staan klaar om je te helpen het meeste uit je nieuwe gereedschap te halen, zodat elke klus, groot of klein, voortaan een stuk eenvoudiger wordt. De Metabo Combo Set 4.3.2 is meer dan slechts een aankoop; het is een investering in de toekomst van jouw projecten.

      Aantal stuks in set

      3-delig

      Body/set

      Set

      Type motor

      Accu

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      10

      Is het een set?

      Ja

      Verpakt in

      Tas

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4061792224414

      Accu-boorschroefmachine BS 18 LTX BL

      Accu-slagschroevendraaier SSW 18 LTX 400 BL

      Haakse accu-slijper WB 18 LTX BL 11-125 Q

      Accu-bouwlamp BSA 18 LED 4000

      2x LiHD accu-pack (18 V/10.0 Ah)

      1x lader

      Gereedschapstas (groot)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.