usp1
usp2
usp3

Metabo Comboset 2.5.2 18V Li-Ion accu accuboor (BS18LT BL) & boorhamer (BH18LTX BL) combiset (1x 2,0Ah + 1x 4,0Ah) in metaBOX - koolborstelloos

Metabo Comboset 2.5.2 18V Li-Ion accu accuboor (BS18LT BL) & boorhamer (BH18LTX BL) combiset (1x 2,0Ah + 1x 4,0Ah) in metaBOX - koolborstelloos-image
adviesprijs
689,00
615,59

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de krachtpatsers: Metabo 685182000 Accu combiset
      Duik in de wereld van professioneel gereedschap met de Metabo Comboset 2.5.2 18V Li-Ion. Dit is niet zomaar een set; het is jouw nieuwe partner in crime voor elke klus, klein of groot. Met een indrukwekkende accu van 4 Ampère uur, behorend tot het CAS accu platform, is dit duo klaar voor actie. De set bestaat uit een schroefboormachine en boorhamer die beide draaien op een krachtig voltage van 18 Volt, waardoor geen enkele taak te zwaar is. Met twee meegeleverde accu's - één van 2,0Ah en één van 4,0Ah - ben je bovendien verzekerd van een lange werkduur. De set wordt geleverd in een robuuste Metabox, ideaal voor opbergen en transport. Zowel de accuboor (BS18LT BL) als de boorhamer (BH18LTX BL) zijn koolborstelloos, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud. Bereid je voor op een ongeëvenaarde kracht en efficiëntie.

      Betrouwbaar en duurzaam, performen zonder zorgen
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo Comboset 2.5.2. Dankzij de koolborstelloze motor geniet je van een langere levensduur en minder onderhoud, terwijl de professionele vakman of doe-het-zelver profiteert van maximale prestaties. Het CAS accu platform belooft compatibiliteit met een breed scala aan gereedschappen, waardoor je je bestaande machines eenvoudig kunt uitbreiden zonder nieuwe accu's te hoeven aanschaffen. De robuuste Metabox beschermt je gereedschap tegen stoten en krassen, zodat je altijd en overal kunt rekenen op jouw Metabo combiset. Met een totaalgewicht van slechts 1160 gram voor de accu, is deze set bovendien opvallend licht en makkelijk mee te nemen naar elke kluslocatie. Kies voor de combinatie van veiligheid, duurzaamheid en ongeëvenaarde prestaties met Metabo.

      Bestel jouw nieuwe krachtbron met vertrouwen
      Bij het bestellen van de Metabo Comboset 2.5.2 bij onze webshop, duik je in een wereld van voordelen. Naast onze belofte van een snelle levering, geniet je van scherpe prijzen die jouw portemonnee zullen plezieren. Wij begrijpen dat iedere klusser, van professional tot hobbyist, vertrouwt op kwaliteit en efficiëntie. Daarom bieden we niet alleen een groot assortiment aan gereedschap, maar ook een vriendelijke service die je bij elke stap begeleidt. Of je nu bezig bent met een groot bouwproject of een kleine doe-het-zelf klus, wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe Metabo Comboset snel en veilig jouw kant op komt. Stap in de wereld van professioneel gereedschap waar kwaliteit, prestatie en klanttevredenheid hand in hand gaan.

      Aantal stuks in set

      2-delig

      Set bevat

      Accu Schroefboormachine, Accu Boorhamer

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      4

      Type motor

      Accu

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Is het een set?

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4061792198722

      Artikelnummer

      324687

      1x Extra handgreep
      1x Boordiepte-aanslag
      1x Snelspanboorhouder
      1x Riemhaak en bitdepot
      1x Accu-pack Li-Power (18 V/2,0 Ah)
      1x Accu-pack Li-Power (18 V/4,0 Ah)
      1x Lader ASC 55
      1x metaBOX 145 lite

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.