usp1
usp2
usp3

Metabo DUO ASC 145 12/18/36V LiHD/Li-Ion Accu duolader met USB laadpoort (2x) - Air Cooled

Metabo DUO ASC 145 12/18/36V LiHD/Li-Ion Accu duolader met USB laadpoort (2x) - Air Cooled
adviesprijs
180,00
137,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo DUO ASC 145 Acculader - Laad op, keer op keer
      Ontdek de Metabo DUO ASC 145 12/18/36V LiHD/Li-Ion Accu duolader, jouw oplossing voor al je laadbehoeften. Met deze duolader kun je moeiteloos alle Li-Ion- en LiHD schuif-accu-packs (12 V-36 V) opladen. Voorzien van de geavanceerde, gepatenteerde "AIR COOLED"-laadtechnologie, koelt deze lader je accu terwijl het oplaadt, waardoor je oplaadtijden significant verkort worden. Bovendien is de lader uitgerust met een processor die zorgt voor een milieuvriendelijk laadproces, wat de levensduur van je accu verlengt. Niet te vergeten, de Metabo DUO ASC 145 biedt je zeer laag standby-opnamevermogen en een USB-laadpoort voor het opladen van je apparaten, wat hem een ideale keuze maakt voor op de werkplek of in de schuur. Welke taak je ook hebt, met deze acculader van Metabo ben je altijd klaar voor actie.

      Zorgeloos en efficiënt opladen
      Met zijn robuuste ontwerp en de revolutionaire "AIR COOLED"-laadtechnologie is de Metabo DUO ASC 145 ontworpen voor jouw gemoedsrust. Het processorgestuurde oplaadmanagement zorgt ervoor dat je accu's op de meest efficiënte manier worden opgeladen, waarbij de levensduur wordt verlengd en je verzekerd bent van maximale laadcycli. Je hoeft niet langer verschillende laders voor verschillende voltages aan te schaffen, want deze lader kan omgaan met voltages tussen 12V en 36V en is geschikt voor alle accu-packs van de CAS-partners. Met deze duolader in je gereedschapskist kies je voor een duurzame, milieuvriendelijke oplossing die jouw workflow niet alleen versnelt, maar ook veiliger maakt. Of je nu op zoek bent naar betrouwbaarheid of snelheid, de Metabo DUO ASC 145 heeft het allemaal.

      Bestel en geniet van ongekende voordelen
      Door te kiezen voor de Metabo DUO ASC 145 Accu duolader kies je niet alleen voor een top-product, maar ook voor de voordelen van bestellen bij een betrouwbare webshop. Ons groot assortiment gereedschap betekent dat je alles wat je nodig hebt onder één dak vindt, en dankzij onze scherpe prijzen hou je meer geld over voor de rest van je project. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten op je aankoop, zodat je meteen aan de slag kunt met je klussen. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Waar wacht je nog op? Geef je gereedschapscollectie vandaag nog een boost met de Metabo DUO ASC 145 Accu duolader en ervaar zelf het gemak van gereedschap van topkwaliteit.

      Batterijtechnologie

      LiHD/ Li-Ion

      Body/set

      Body

      Voltage

      12, 36, 18

      Lader geschikt voor

      Lithium-Ion

      EAN

      4061792179103

      1x Metabo DUO ASC 145 acculader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.