usp1
usp2
usp3

Metabo FM 500-6 Kantenfrees - 500W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo FM 500-6 Kantenfrees - 500W-image
73,09

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Metabo FM 500-6 Kantenfrees
      Duik in de wereld van ongeëvenaarde exactheid met de Metabo FM 500-6 Kantenfrees - 500W, jouw nieuwe partner voor perfecte afwerkingen. Met een robuuste 500 Watt motor die jou door elk project leidt, combineert deze kantenfrees kracht met precisie. De 2 meter lange kabel biedt je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt terwijl je de fijnste details uitwerkt. Waar jouw creativiteit je ook naartoe leidt, bereik je maximale freesdiepte van 40 millimeter met gemak, geholpen door een indrukwekkende 32000 omwentelingen per minuut. En met de mogelijkheid om te kantelen, vervult de FM 500-6 jouw behoefte aan veelzijdigheid. Of het nu gaat om randen bewerken of ingewikkelde patronen frezen, het type freesmachine dat past bij jouw ambitie is een kantenfrees. De elektrische motor en het moderne design maken hem tot een betrouwbare keuze voor zowel de hobbyist als de professional. Met een diameter schacht van 6 mm, of in de dagelijkse maatstaaf 0.11 inch, staat deze kantenfrees garant voor fijne, precieze resultaten.

      Veiligheid en duurzaamheid in één slanke machine
      Bij het ontwerp van de Metabo FM 500-6 Kantenfrees - 500W is er speciale aandacht besteed aan jouw veiligheid en het langdurig behoud van de machine. Robuustheid ontmoet geavanceerde technologie in een model dat niet alleen zorgt voor exacte resultaten, maar ook voor jouw persoonlijke bescherming bij elke keer dat je het gebruikt. De duurzaamheid van deze kantenfrees is te danken aan hoogwaardige materialen en slimme engineering. Het draagt bij aan een gezonde werkomgeving dankzij de minimale trillingen en de comfortabele grip, waardoor je uren kunt werken zonder vermoeidheid. En met de eenvoudige instelbaarheid voor maximale precisie, betekent dit dat je van project naar project kunt gaan, wetende dat jouw gereedschap net zo betrouwbaar en toegewijd is als jijzelf.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Jouw keuze voor de Metabo FM 500-6 Kantenfrees - 500W bij onze webshop brengt een reeks voordelen met zich mee die jouw winkelervaring net zo aangenaam maken als het werken met de kantenfrees zelf. Met onze scherpe prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt voor gereedschap van topkwaliteit. Daarnaast ben je verzekerd van een snelle levering, waardoor jouw project geen vertraging oploopt. Maar dat is niet alles. Onze vriendelijke service en het grote assortiment zorgen ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt en antwoorden krijgt op al je vragen. Als je dus op zoek bent naar die perfecte mix van performance, precisie, en prijs, dan is onze webshop jouw bestemming.

      Diameter schacht

      6

      Diameter schacht inch

      0.11

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Snoerlengte

      2

      Kantelbaar

      Ja

      Toerental onbelast

      32000 rpm

      Diameter schacht mm

      6

      Type freesmachine

      Kantenfrees

      Variabel toerental

      Nee

      Opgenomen vermogen

      500 W

      Maximale freesdiepte

      40 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792243064

      Artikelnummer

      375600

      Gewicht (Product)

      1.3 kg

      2 steeksleutels
      Parallelgeleider
      Kopieerflens
      Rolgeleiding
      Transparante beschermkap

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster