usp1
usp2
usp3

Metabo HK 18 LTX 20 18V Li-Ion accu lijmpistool body in Metabox - 11mm

Metabo HK 18 LTX 20 18V Li-Ion accu lijmpistool body in Metabox - 11mm-image
87,49

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard zonder accu en lader geleverd!!

      Metabo 600797840 Lijmpistool: Je nieuwe favoriete gereedschap
      Ontdek het veelzijdige Metabo HK 18 LTX 20 18V Li-Ion accu lijmpistool, jouw perfecte partner voor allerlei reparaties en bevestigingen, ongeacht waar je bent. Met een indrukwekkend lijmsnelheid van 20 gram per minuut, en een opwarmtijd van slechts 60 seconden, is dit lijmpistool een waar meesterwerk in efficiëntie en gemak. Voeg daar een tweede temperatuurstand van 130°C aan toe, ideaal voor hittegevoelige materialen, en je hebt een lijmpistool dat geen uitdaging uit de weg gaat. Of je nu werkt met standaard of "Low Melt" lijmsticks van Ø 11 mm, dit apparaat verwerkt ze met een constante, optimale temperatuur voor snelle en effectieve resultaten. Het hoge accuvermogen zorgt ervoor dat je tot maximaal 13 lijmsticks kunt gebruiken op de hoogste temperatuurinstelling met een 18V/2Ah Li-Power accu-pack. Het nauwkeurige, verwisselbare mondstuk samen met de ergonomische schakelaar zorgen voor precisiewerk, terwijl de automatische veiligheidsuitschakeling en het druppelvrije mondstuk veiligheid en netheid garanderen. Compleet met een metaBOX voor handig transport en opslag, is dit lijmpistool een onmisbare aanwinst.

      Veilig en duurzaam, zonder compromissen
      Het Metabo HK 18 LTX 20 lijmpistool is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Het beschikt over een automatische veiligheidsuitschakeling die in werking treedt als het pistool gedurende meer dan 10 minuten niet wordt gebruikt, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Daarnaast draagt de nauwkeurige lijmtoevoer van het mondstuk met kogelafsluiting bij aan een zuivere werkomgeving, door nadruppelen en verspilling te minimaliseren. Dit lijmpistool is niet alleen een toonbeeld van ergonomisch ontwerp met zijn grotere, meer toegankelijke schakelaar, maar ook een belichaming van duurzaamheid. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, terwijl de mogelijkheid om het mondstuk te verwisselen extra flexibiliteit en precisie biedt. Met de HK 18 LTX 20 kies je voor een hulpmiddel dat in betrouwbaarheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid uitblinkt.

      Waarom jouw Metabo lijmpistool hier bestellen?
      Kiezen voor ons betekent genieten van enkeel niet te missen voordelen. Met onze snelle levering heb je jouw Metabo HK 18 LTX 20 lijmpistool sneller in huis dan je "lijm" kunt zeggen. En dankzij ons indrukwekkende assortiment gereedschap vind je altijd wat je zoekt - en meer. Maar dat is nog niet alles; we zijn er trots op dat we deze kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Zo krijg je altijd waar voor je geld. Bovendien staat onze vriendelijke service klaar om je te helpen met elke vraag of advies dat je nodig hebt. Door bij ons te bestellen, kies je niet alleen voor een topkwaliteit lijmpistool, maar ook voor een winkelervaring die net zo soepel en probleemloos is als de lijmapplicatie zelf.

      Lijmvermogen

      20 g/min

      Opwarmtijd

      1 m

      Maximale temperatuur

      200 °C

      Werkt op

      Accu

      Diameter smeltlijm

      11 mm

      Verpakt in

      Box

      EAN

      4061792246973

      Artikelnummer

      375601

      Gewicht (Product)

      0.4 kg

      Lengte (Product)

      206 mm

      Hoogte (Product)

      195 mm

      Breedte (Product)

      80 mm

      Lange spuitmond Ø 2,8 mm
      5 lijmsticks transparant
      MetaBOX 145
      Zonder accu-pack, zonder lader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.