usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag body - 216 x 30 mm

Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag body - 216 x 30 mm-image
362,09

Verwachte leverdatum

30-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de Metabo 614216850 Accu afkortzaag: Jouw sleutel tot nauwkeurigheid
      Zeg hallo tegen de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag, de game-changer voor je klussen die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vereisen. Als onderdeel van het CAS accu platform en uitgerust met de nieuwste LiHD batterijtechnologie, belooft deze zaag topkwaliteit prestaties op een 18Volt spanning. Zonder de beperking van snoeren, gecombineerd met een ingebouwde verlichting voor jouw comfort tijdens het werken op elke locatie. Geen project is te complex met de scherpe zaaglijnaanduiding via schaduwlijn en een flexibele verstekfunctie voor alle hoeken. Deze machine komt als een body set, wat betekent dat je het gemak hebt om jouw bestaande accu's te gebruiken of je set naar wens uit te breiden. Het standaardpakket, inclusief zaagblad, tafelverbredingen, afkortgeleider, materiaalklem, gereedschap voor het wisselen van het zaagblad en een spaanopvangzak, geeft je direct alles wat je nodig hebt om te beginnen.

      Een complement voor jouw veiligheid en betrouwbaarheid in elke snede
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium persgietwerk voldoet aan de hoogste eisen, terwijl de effectieve spaanafzuiging door de geïntegreerde spaanopvangtrechter zorgt voor een schone werkomgeving. Ook aan comfort is gedacht, met ergonomische handgrepen voor makkelijk transport. De compacte afkort- en verstekzaag biedt niet alleen licht en nauwkeurig zaagwerk, maar ook een gebruiksvriendelijkheid die zijn weerga niet kent. Dankzij de Precision Cut Line (PCL) verkrijg je exacte zaaglijnen zonder aanpassingen, en de snelle en precieze instelling van gangbare hoeken via vergrendelpunten verzekert steeds het gewenste resultaat. De toegevoegde zachtaanloop en overbelastingsbeveiliging garanderen een lange levensduur van motor en aandrijving, wat jouw investering nog waardevoller maakt.

      Maak het verschil met uw keuze voor onze webshop
      Door te kiezen voor de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag via onze webshop, haal je niet alleen een topstuk gereedschap in huis, maar profiteer je ook van onze onovertroffen service. Geniet van snelle levering direct aan jouw deur, zodat je zonder vertraging aan jouw projecten kan beginnen. Ons breed assortiment verzekert dat je bij ons terecht kunt voor al jouw gereedschapswensen en benodigdheden, allemaal tegen scherpe prijzen. Jouw tevredenheid is onze missie, en onze vriendelijke service staat steeds klaar om je bij al jouw vragen en keuzes te ondersteunen. Kies voor gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid, en laat ons jou begeleiden naar de meest succesvolle projecten met de Metabo KGS 18 LTX BL 216 LiHD Accu afkortzaag.

      Batterijtechnologie

      LiHD

      Asgat meting

      30 mm

      Zaaglijnaanduiding

      Schaduwlijn

      Accu platform

      CAS

      Maximale zaagbreedte bij 90º

      305 mm

      Trekfunctie

      Ja

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      70 mm

      Inclusief geleiderail

      Nee

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Variabel toerental

      Nee

      Maximale zaagbreedte bij 45º

      215 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4061792230415

      Artikelnummer

      398246

      Gewicht (Product)

      12.8 kg

      1x Metabo 614216850 Afkortzaag
      1x Metabo Zaagblad "cordless cut wood - classic", 216x30 Z40
      2x Metabo Geïntegreerde tafelverbredingen
      1x Metabo Afkortgeleider
      1x Metabo Materiaalklem
      1x Metabo Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
      1x Metabo Spaanopvangzak

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.