usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag set (1x 4Ah) - 254 x 30 mm

Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag set (1x 4Ah) - 254 x 30 mm-image
495,19

Verwachte leverdatum

27-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo 614254920 Accu afkortzaag
      Duik in de wereld van ongeëvenaarde nauwkeurigheid en kracht met de Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag set. Uitgerust met een krachtige LiHD accu van 4 Ampère uur, verzekert deze afkortzaag je van langdurig en intensief gebruik zonder in te leveren op prestatie. Met een indrukwekkend voltage van 18 Volt, combineert deze afkortzaag draadloos gemak met formidabele kracht. En, dankzij het lichte gewicht van de accu (slechts 580 gram) behoud je volledige controle en manouvreerbaarheid. Schaduwlijn zaaglijnaanduiding en ingebouwde verlichting zorgen ervoor dat je zelfs in minder optimale lichtomstandigheden de snede precies kunt volgen. De verstekfunctie en trekfunctie bieden flexibiliteit voor een breed scala aan zaagsnedes - of je nu op 90º graden zaagt met een maximale diepte van 92 millimeter of in verstek zaagt met een breedte tot 215 millimeter bij 45º. Dit krachtpatser op accu maakt je klus niet alleen eenvoudiger maar ook accurater.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij de Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD staat veilig werken centraal, zonder dat dit ten koste gaat van de machine's duurzaamheid. De combinatie van een LiHD-batterijtechnologie en het CAS-accu platform betekent dat je niet alleen profiteert van een langere levensduur van je accu, maar ook van de universele compatibiliteit met een breed scala aan gereedschappen. Dit betekent minder investeringen in verschillende accu's en meer focus op wat echt telt: jouw project. Daarbij komt de schaduwlijn zaaglijnaanduiding die niet alleen precisie verhoogt, maar ook de veiligheid verbetert door een duidelijke indicatie waar de zaagsnede zal plaatsvinden. Vergeet ook niet de ingebouwde verlichting die je helpt veilig te werken, zelfs in slecht verlichte omgegevingen. Door te investeren in deze duurzame en betrouwbare afkortzaag zet je een stap naar langduriger, veiliger en effectiever klussen, wetende dat je gereedschap is ontworpen met zowel jouw veiligheid als het milieu in gedachten.

      Kies slim, kies voor efficiëntie en kwaliteit
      Wanneer je kiest voor de Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag set bij onze webshop, verzeker je jezelf van meer dan alleen een hoogwaardig stuk gereedschap. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten, terwijl ons groot assortiment ervoor zorgt dat je voor elk project, groot of klein, bij ons terecht kunt. Voeg daar onze scherpe prijzen aan toe, en het plaatje is compleet: topkwaliteit gereedschap zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Onze vriendelijke service staat bovendien klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Laat geen twijfel bestaan over de kwaliteit en effectiviteit van je gereedschap. Bestel de Metabo KGS 18 LTX BL 254 LiHD Accu afkortzaag set vandaag nog en ervaar het verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

      Batterijtechnologie

      LiHD

      Asgat meting

      30 mm

      Zaaglijnaanduiding

      Schaduwlijn

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      4

      Maximale zaagbreedte bij 90º

      305 mm

      Trekfunctie

      Ja

      Toerental onbelast

      4000 rpm

      Inclusief geleiderail

      Nee

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      92 mm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Variabel toerental

      Nee

      Maximale zaagbreedte bij 45º

      215 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4061792250932

      Artikelnummer

      398245

      Gewicht (Product)

      15.5 kg

      1x Metabo 614254920 Afkortzaag
      1x Metabo Zaagblad "cordless cut wood - classic", 216x30 Z48
      2x Metabo Geïntegreerde tafelverbredingen
      1x Metabo Afkortgeleider
      1x Metabo Materiaalklem
      1x Metabo Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
      1x Metabo Spaanopvangzak
      1x Metabo Li-Power 4,0 Ah Accu
      1x Metabo ASC 55 "AIR COOLED" Oplader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.