usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 216 M Afkortzaag - 1500W - 216 x 30mm - Quick hendel - met extra zaagblad

Metabo KGS 216 M Afkortzaag - 1500W - 216 x 30mm - Quick hendel - met extra zaagblad
265,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Metabo 613216900 Afkortzaag - Een Revolutie in Precisie
   Ben je klaar om je doe-het-zelf projecten naar een hoger niveau te tillen met een krachtige, veelzijdige afkortzaag? De Metabo KGS 216 M is precies wat je nodig hebt om te zorgen voor strakke, exacte sneden, keer op keer. Met een vermogen van 1500W en een onbelast toerental van 5.000 t/min biedt deze afkortzaag onovertroffen prestaties. De unieke Precision Cut Line (PCL) technologie zorgt voor een exacte schaduw-zaaglijn, waardoor je zonder bijstellen iedere snede met vertrouwen plaatst. De trekfunctie verruimt je zaagcapaciteit, perfect voor die brede werkstukken. Aanpassingen zijn een fluitje van een cent met toerenteller en intuïtieve vergrendelpunten voor gangbare hoeken, terwijl het kantelbereik van het zaagblad van -2 tot 47° je die veelgevraagde flexibiliteit geeft voor complexe zaagsnedes. Gemaakt uit robuust aluminium persgietwerk, is deze afkortzaag ontworpen om aan de zwaarste eisen te voldoen. Plus, je bent ook nog eens goed bedeeld met onmisbare accessoires; van zaagbladen tot spaanopvangzak, om je klus nog smoother te laten verlopen.

   Veilig, Duurzaam en Betrouwbaar - De Drie Pilaren van Kracht
   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand met de Metabo KGS 216 M. De zachtaanloop garandeert een langere levensduur van zowel de motor als de aandrijving, terwijl de doeltreffende spaanafzuiging via de geïntegreerde spaanopvangtrechter een schone werkomgeving verzekert. De snelspanklem en de diepteaanslag tillen niet alleen de veiligheid, maar ook de precisie van je werk naar een hoger niveau. Of je nu lange werkstukken moet ondersteunen met de afneembare tafelbladverbredingen of vanaf elke werkpositie de controle moet behouden dankzij intuïtief geplaatste bedieningselementen, deze afkortzaag zorgt dat je met totale betrouwbaarheid en minimaal risico aan de slag kunt.

   Beslis Slim, Kies voor Onze Webshop
   Waarom zou je jouw Metabo KGS 216 M afkortzaag bij ons bestellen? Heel simpel: wij leveren niet alleen snel, maar bieden ook een massa aan keuzes tegen scherpe prijzen. Laat het geregel en gezoek achterwege. Met een paar klikken is deze topzaag onderweg naar jou, en kun je binnen no-time beginnen met wat echt telt: meesterlijke projecten realiseren. Ons team staat ook klaar met vriendelijke service om je bij elke stap te begeleiden - van pre-aankoop advies tot na-verkoop support. Kies voor gemak, kies voor zekerheid. Jouw klusverhalen beginnen hier, met de Metabo KGS 216 M en ons als je partner.

   EAN

   4061792225916

   Artikelnummer

   396240

   2x Zaagblad "precision cut wood - classic", 216x30 Z40
   2 geïntegreerde tafelverbredingen
   Afkortgeleider
   Materiaalklem
   Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
   Kabelopwikkeling
   Spaanopvangzak

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.