usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 216 M Afkortzaag - 1500W - 216 x 30mm - Quick hendel - met onderstel KSU 251

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo KGS 216 M Afkortzaag - 1500W - 216 x 30mm - Quick hendel - met onderstel KSU 251
418,49

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Metabo KGS 216 M Afkortzaag
   Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw zaagprojecten, dan is de Metabo KGS 216 M afkortzaag jouw match. Dit krachtige stuk gereedschap combineert lichtgewicht mobiliteit met ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Dankzij de innovatieve Precision Cut Line (PCL) technologie, profiteer je van exacte schaduw-zaaglijnen zonder dat bijstellen nodig is, wat door een slim geplaatste LED wordt bewerkstelligd. Met een indrukwekkende zaagcapaciteit door de trekfunctie is zelfs het bewerken van brede werkstukken geen enkel probleem. De snelverstelbare toerenteller zorgt voor snelle en precieze instelling van de meest gangbare hoeken door middel van handige vergrendelpunten. Daarnaast biedt de kantelbereik van het zaagblad van -2 tot 47° ongekende flexibiliteit, optimaal voor verdekte zaagsnedes. De duurzaamheid wordt gewaarborgd door een robuuste aluminium constructie, klaar om zelfs de zwaarste eisen te weerstaan. Voor optimale werkcomfort beschikt deze afkortzaag over handige uittrekbare tafelbladverbredingen en een snelspanklem die je werkstuk stevig op zijn plaats houdt. De Zachtaanloop technologie verzekert een langere levensduur van zowel motor als aandrijving, terwijl de doeltreffende spaanafzuiging zorgt voor een schone werkplek. De ergonomische handgreep maakt het eenvoudig om de zaag met een of twee handen te dragen. Met deze afkortzaag op jouw werkplaats, zijn precisie en gebruiksgemak binnen handbereik.

   Veilig en duurzaam aan de slag met de Metabo
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Metabo KGS 216 M. Dankzij de robuuste constructie van aluminium persgietwerk is deze afkortzaag gebouwd voor langdurig gebruik onder zware omstandigheden. De spaanafzuiging via de geïntegreerde spaanopvangtrechter draagt bij aan een gezondere werkplek door rondvliegend zaagsel en stof tot een minimum te beperken. Bovendien voorkomt de zachtaanloop een plotse start van de motor, wat niet alleen zorgt voor een langere levensduur van de motor en aandrijving, maar ook de veiligheid tijdens het gebruik verhoogt. De diepteaanslag vergemakkelijkt het maken van groeven, terwijl de snelspanklem ervoor zorgt dat jouw werkstuk tijdens het zaagproces veilig vastgezet wordt. Alle controle en bedieningselementen zijn intuïtief geplaatst en vanuit de werkpositie goed zichtbaar, zodat je altijd in controle blijft. Kortom, met de Metabo KGS 216 M afkortzaag kies je niet alleen voor precisie en gebruiksgemak, maar ook voor een duurzame en veilige werkomgeving.

   Waarom jouw Metabo KGS 216 M bestellen bij ons?
   Als je op zoek bent naar de perfecte mix tussen uitstekende service, scherpe prijzen, en razendsnelle levering, dan is onze webshop de ideale plek om jouw Metabo KGS 216 M afkortzaag aan te schaffen. Wij begrijpen dat wachten op nieuwe gereedschap niet ideaal is, daarom zetten wij ons in voor snelle levering rechtstreeks aan jouw deur. Bovendien profiteer je bij ons van een uitgebreid assortiment aan gereedschappen, zodat je voor elk project het juiste gereedschap bij hand hebt. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om jou te begeleiden bij je aankoopproces, met passend advies en ondersteuning waar nodig. Door te kiezen voor onze webshop, ga je voor zekerheid, kwaliteit, en comfort. Bestel nu de Metabo KGS 216 M afkortzaag en maak de stap naar naadloze precisie en efficiëntie in al jouw zaagwerkzaamheden.

   EAN

   4061792226081

   1x Metabo KGS 216 M Afkortzaag
   1x Zaagblad "precision cut wood - classic", 216x30 Z40
   2x GeÏntegreerde tafelverbredingen
   1x Afkortgeleider
   1x Materiaalklem
   1x Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
   1x Kabelopwikkeling
   1x Spaanopvangzak
   1x Machinestandaard KSU 251

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster