usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 254 M Afkortzaag - 1800W - 254 x 30mm - Quick hendel - met onderstel KSU 251

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo KGS 254 M Afkortzaag - 1800W - 254 x 30mm - Quick hendel - met onderstel KSU 251
479,49

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Metabo KGS 254 M Afkortzaag
   Ben je klaar om jouw zaagprojecten naar een hoger niveau te tillen? Ontmoet de Metabo KGS 254 M Afkortzaag, een ware krachtpatser in de mobiele M-klasse met trekfunctie. Deze lichtgewicht, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke afkort- en verstekzaag is jouw nieuwe beste vriend voor elke klus. Dankzij de Precision Cut Line (PCL) krijg je een exacte schaduw-zaaglijn zonder dat bijstellen nodig is, allemaal dankzij een slim geplaatste LED. Met de indrukwekkende zaagcapaciteit en de trekfunctie kun je zelfs de breedste werkstukken zonder moeite aan. De toerenteller zorgt ervoor dat je gangbare hoeken snel en precies kunt instellen, en met een kantelbereik van het zaagblad van -2 tot 47° zijn zelfs de meest gecompliceerde zaagsnedes geen probleem. Het robuuste aluminium persgietwerk staat garant voor duurzaamheid, zelfs bij zeer zware eisen. En met de doeltreffende spaanafzuiging, zachtaanloop, en uittrekbare tafelbladverbredingen is deze afkortzaag niet alleen krachtig, maar ook verrassend veelzijdig.

   Zaag veilig en duurzaam, keer op keer
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo KGS 254 M Afkortzaag. Met functies zoals de snelspanklem zorgt deze zaag ervoor dat jouw werkstukken stevig op hun plaats blijven, zowel van boven als van voren. De diepteaanslag maakt het eenvoudig om groeven te maken, terwijl je tegelijkertijd verzekerd bent van je veiligheid. Alle schalen en bedieningselementen zijn vanuit de werkpositie duidelijk zichtbaar en intuïtief te bedienen, voor een moeiteloos en veilig zaagproces. Bovendien verlengt de zachtaanloop de levensduur van zowel de motor als de aandrijving, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw afkortzaag klaar is voor de klus, nu en in de toekomst.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Bestellen bij ons betekent genieten van snelle levering en toegang tot een groot assortiment aan gereedschappen, inclusief de indrukwekkende Metabo KGS 254 M Afkortzaag. Maar dat is nog niet alles; je profiteert ook van onze scherpe prijzen en vriendelijke service. We begrijpen dat bij elk project, groot of klein, de juiste tools het verschil maken. Daarom staan we voor je klaar met advies en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je nodig hebt. Kies voor convenience, kwaliteit, en een zorgeloze ervaring. Kies voor ons en laat de Metabo KGS 254 M Afkortzaag je volgende project transformeren.

   EAN

   4061792226098

   1x Metabo KGS 254 M Afkortzaag
   1x Zaagblad "Precision cut wood - classic" 254x30 Z48
   2x Geïntegreerde tafelverbredingen
   1x Afkortgeleider
   1x Materiaalklem
   1x Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
   1x Kabelopwikkeling
   1x Spaanopvangzak
   1x Machinestandaard KSU 251

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster