usp1
usp2
usp3

Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 1800W - 216 x 30mm

Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 1800W - 216 x 30mm
964,49

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag
      De Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag is niet zomaar een afkortzaag. Het is je nieuwe partner in crime voor al je kluswerkzaamheden, groot of klein. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1800 Watt en een asgat van 30 millimeter, staat dit toestel garant voor kracht en precisie. De zaag komt niet alleen, maar met een handig onderstel (KSU 251), waardoor je overal comfortabel en stabiel kunt werken. De zaagblad diameter van 216 millimeter en het toerental onbelast van 6300 omwentelingen per minuut zorgen voor snelle en schone sneden in diverse materialen zoals hardhout, zachthout, spaanplaat en meer. De trekfunctie en de telescopische capaciteiten van de zaag vergroten de veelzijdigheid ervan aanzienlijk, waarmee je een breed scala aan werkzaamheden moeiteloos kunt uitvoeren. Het is trouwens een set, wat betekent dat je meteen alles bij de hand hebt om aan de slag te gaan. Kortom, dit is de afkortzaag die je niet alleen tijd maar ook moeite bespaart.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Werken met krachtige gereedschappen vereist niet alleen vaardigheid, maar ook betrouwbaar materiaal dat jouw veiligheid waarborgt. De Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag stelt je niet teleur. Dankzij zijn volledig omsloten beschermkap zorgt de zaag ervoor dat je beschermd bent tegen rondvliegend stof en deeltjes, terwijl de laserzaaglijnaanduiding je helpt de snijlijn nauwkeurig te volgen voor uiterste precisie. De gegoten aluminium tafel draagt bij aan de duurzaamheid van het ontwerp en zorgt ervoor dat je zaag niet na een paar klussen al tekenen van slijtage vertoont. Dit gereedschap is gemaakt met oog voor jouw lange termijn behoeften, wat betekent minder zorgen over vervanging en meer tijd om te focussen op het eindresultaat van je projecten. Met deze afkortzaag ben je verzekerd van een betrouwbaar stuk gereedschap dat veiligheid en duurzaamheid serieus neemt.

      Voordelen van bestellen bij ons
      Investeren in de Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag via onze webshop brengt een reeks voordelen met zich mee. Allereerst, onze belofte van snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Groot of klein project, we zorgen ervoor dat de tijd tussen bestelling en levering minimaal is. Vervolgens is er ons groot assortiment. Van aanvullende gereedschappen tot accessoires, alles wat je nodig hebt voor een succesvol project is binnen handbereik. Bovendien, door te kiezen voor ons, profiteer je van scherpe prijzen die je budget niet overbelasten maar je toch de kwaliteit bieden die je zoekt. Voeg hierbij onze vriendelijke service toe, die altijd klaar staat om je door je aankoopproces te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden, en het is duidelijk: jouw gereedschapsaankopen doen bij ons betekent zekerheid van kwaliteit, snelheid, en ondersteuning van begin tot eind.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type zaag

      Afkortzaag

      Inclusief onderstel

      Ja

      Toerental onbelast

      6300 rpm

      Zaaglijnaanduiding

      Laser

      Trekfunctie

      Ja

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      72 mm

      Telescopisch

      Ja

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte zaagblad

      216 mm

      Is het een set?

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430308184

      Artikelnummer

      83799

      1x Metabo KGSV 72 XACT SYM Afkortzaag
      1x Hardmetalen zaagblad (60-tands)
      2x Geïntegreerde tafelverlengingen
      1x Verstelbare winkelhaak
      1x Materiaalklem
      1x Gereedschap voor het wisselen van het zaagblad
      1x Kabelwikkeling

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.