usp1
usp2
usp3

Metabo KH 18 LTX BL 28 Q 18V Li-ion Accu combihamer body in metaBox

Metabo KH 18 LTX BL 28 Q 18V Li-ion Accu combihamer body in metaBox
358,39

Verwachte leverdatum

06-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Ontdek de kracht van Metabo KH 18 LTX BL 28 Q body Accu combihamer
   Duik onder in de wereld van ongekende kracht en precisie met de Metabo KH 18 LTX BL 28 Q accu combihamer. Dit is niet zomaar een stuk gereedschap; het is jouw trouwe partner voor zowel lichte als intensieve boor- en beitelklussen. Met zijn krachtige 18 Volt Li-ion accu breek je door elke hindernis, zonder dat je struikelt over onhandige snoeren. Zelfs wanneer de zon ondergaat of je in een donkere hoek werkt, zorgt de ingebouwde verlichting ervoor dat je altijd zicht hebt op je werk. De SDS-Plus aansluiting maakt het verwisselen van boren en beitels kinderspel, terwijl je moeiteloos door beton, metaal en hout dringt met ongekend gemak. En dat alles zonder buitensporig lawaai, dankzij een geluidsniveau dat normaal blijft ondanks de immense kracht die dit apparaat levert. Verpakt in een handige Metabo metaBox, is deze combihamer een onmisbaar stuk gereedschap voor elke klusser of professional die klaar wil staan voor elke uitdaging.

   Bouwen op veiligheid en duurzaamheid
   Je werkt niet alleen sneller, maar ook veiliger met de Metabo KH 18 LTX BL 28 Q. Dit wonder van techniek is uitgerust met functies die garant staan voor zowel een hoge effectiviteit als optimale veiligheid. Met een slagkracht van 3 joule en maar liefst 4470 slagen per minuut vermorzel je elk materiaal dat je tegenkomt. Tegelijkertijd blijft het geluidsniveau binnen de perken, om je gehoor te beschermen. De uitzonderlijke duurzaamheid van de Li-ion accutechnologie in combinatie met het robuuste ontwerp, biedt een betrouwbaar gereedschap waar je jarenlang op kunt rekenen, met minimale onderhoudskosten. Of je nu bezig bent met een uitgebreide renovatie of het opzetten van een nieuw bouwproject, met deze Metabo combihamer kun jeelk type klus aan. Zijn betrouwbaarheid is een fundament waarop je kunt bouwen, in elk aspect van je werk.

   Jouw kluspartner, gewoon een klik verwijderd
   Waarom je voor de Metabo KH 18 LTX BL 28 Q accu combihamer zou moeten kiezen bij onze webshop, is simpel: gemak. Bij ons profiteer je van een snelle levering waardoor je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Projecten liggen zo geen dag langer stil dan nodig is. Daarnaast kunnen we je verzekeren van de meest scherpe prijzen en een assortiment waar je U tegen zegt; je vindt bij ons altijd wat je nodig hebt, plus een beetje meer. Onze service is niet alleen vriendelijk, maar ook persoonlijk. We zorgen ervoor dat jij precies datgene krijgt wat het beste bij jouw klusbehoeften past. Dus, voor kwaliteit, snelheid, en service waar je blij van wordt, is de keuze eenvoudig. Kies voor de Metabo KH 18 LTX BL 28 Q accu combihamer in combinatie met onze webshop, en bereid je voor op elke klusuitdaging met vertrouwen.

   Body/set

   Body

   Slagkracht

   3 J

   Hoogte (Product)

   231 mm

   Toerental onbelast

   1000 rpm

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Gewicht (Product)

   3.4 kg

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Lengte (Product)

   378 mm

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Breedte (Product)

   87 mm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Boorcapaciteit beton

   28 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Aantal slagen

   4470 rpm

   Voltage

   18

   EAN

   4061792218611

   1x Metabo KH 18 LTX BL 28 Q body Combihamer
   1x Metabo SDS-plus hamerboorhouder
   1x Metabo Snelspanboorhouder voor gereedschap met cilindrische schacht
   1x Metabo Extra rubberen anti-slip handgreep
   1x Metabo Boordieptegeleider
   1x Metabo MetaBOX 165 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.