usp1
usp2
usp3

Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer in koffer - 1100W - 8,5J

Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer in koffer - 1100W - 8,5J
adviesprijs
574,00
380,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo KH 5-40 Combihamer
      Duik in de wereld van professioneel gereedschap met de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer, een echte krachtpatser voor jouw projecten. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1100 Watt en een boorcapaciteit die jouw klussen naar een hoger niveau tilt (40 mm in beton, 13 mm in metaal, en 40 mm in hout), is dit de tool die je zoekt. Dit elektrische monster beschikt over twee essentiële functies: hamerboren en beitelen, die samen zorgen voor een naadloze werkervaring. De Combihamer komt met een robuust tandwielhuis van aluminium persgietwerk, wat niet alleen bijdraagt aan een optimale warmteafvoer, maar ook de levensduur van dit stuk gereedschap significant verlengt. Bijzonder aan de Metabo KH 5-40 is de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling die, in geval van het blokkeren van de boor, de aandrijving mechanisch ontkoppelt, zodat je altijd veilig aan het werk bent. Met een onbelast toerental van 620 omwentelingen per minuut en een slagkracht van 7,1 Joule laat deze combihamer jou niet in de steek.

      Veilig en duurzaam aan de slag
      Je wilt natuurlijk niet alleen krachtig, maar ook veilig en duurzaam aan de slag kunnen. Daarom is de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer uitgerust met functies die ervoor zorgen dat je projecten niet alleen sneller, maar ook veiliger voltooid worden. De Metabo S-automatic veiligheidskoppeling staat garant voor veilig werken door de aandrijving mechanisch te ontkoppelen bij het blokkeren van de boor. Daarnaast zorgt het robuuste tandwielhuis van aluminium persgietwerk niet alleen voor optimale warmteafvoer maar ook voor een lange levensduur, waarmee dit gereedschap een duurzame keuze is. Een draaistop voor beitelen en een SDS-Max type boorkop benadrukken de diversiteit en betrouwbaarheid van deze tool. Of het nu gaat om intensief hamerboren of precisiebeitelwerk, de KH 5-40 biedt consistent prestaties van topkwaliteit.

      Waarom deze Metabo KH 5-40 kiezen?
      Behalve de indrukwekkende technische specificaties van de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer, biedt het bestellen via onze webshop je diverse voordelen. Ten eerste kun je rekenen op een snelle levering, waardoor je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten en direct kunt starten met je projecten. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan gereedschap aan; of je nu een beginner bent of een professional, je vindt altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service maakt het winkelproces aangenaam en zorgeloos. Of je nu vragen hebt over de Metabo Combihamer of advies nodig hebt over je volgende aankoop, ons team staat voor je klaar. Ontdek zelf het gemak en de betrouwbaarheid van winkelen bij ons en maak van jouw volgende project een succes met de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Slagkracht

      7.1 J

      Toerental onbelast

      620 rpm

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Aantal slagen

      2800 rpm

      Aansluiting

      SDS-Max

      Gewicht (Product)

      7.1 kg

      Type boorkop

      SDS-Max

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit beton

      40 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430331724

      1x Metabo Extra rubberen anti-slip handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo Smeermiddel voor gereedschapschachteinde
      1x Metabo Kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.