usp1
usp2
usp3

Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer in koffer - 1100W - 8,5J

-image
adviesprijs
574,00
377,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Metabo KH 5-40 Combihamer
   Duik in de wereld van professioneel gereedschap met de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer, een echte krachtpatser voor jouw projecten. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1100 Watt en een boorcapaciteit die jouw klussen naar een hoger niveau tilt (40 mm in beton, 13 mm in metaal, en 40 mm in hout), is dit de tool die je zoekt. Dit elektrische monster beschikt over twee essentiële functies: hamerboren en beitelen, die samen zorgen voor een naadloze werkervaring. De Combihamer komt met een robuust tandwielhuis van aluminium persgietwerk, wat niet alleen bijdraagt aan een optimale warmteafvoer, maar ook de levensduur van dit stuk gereedschap significant verlengt. Bijzonder aan de Metabo KH 5-40 is de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling die, in geval van het blokkeren van de boor, de aandrijving mechanisch ontkoppelt, zodat je altijd veilig aan het werk bent. Met een onbelast toerental van 620 omwentelingen per minuut en een slagkracht van 7,1 Joule laat deze combihamer jou niet in de steek.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Je wilt natuurlijk niet alleen krachtig, maar ook veilig en duurzaam aan de slag kunnen. Daarom is de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer uitgerust met functies die ervoor zorgen dat je projecten niet alleen sneller, maar ook veiliger voltooid worden. De Metabo S-automatic veiligheidskoppeling staat garant voor veilig werken door de aandrijving mechanisch te ontkoppelen bij het blokkeren van de boor. Daarnaast zorgt het robuuste tandwielhuis van aluminium persgietwerk niet alleen voor optimale warmteafvoer maar ook voor een lange levensduur, waarmee dit gereedschap een duurzame keuze is. Een draaistop voor beitelen en een SDS-Max type boorkop benadrukken de diversiteit en betrouwbaarheid van deze tool. Of het nu gaat om intensief hamerboren of precisiebeitelwerk, de KH 5-40 biedt consistent prestaties van topkwaliteit.

   Waarom deze Metabo KH 5-40 kiezen?
   Behalve de indrukwekkende technische specificaties van de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer, biedt het bestellen via onze webshop je diverse voordelen. Ten eerste kun je rekenen op een snelle levering, waardoor je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten en direct kunt starten met je projecten. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan gereedschap aan; of je nu een beginner bent of een professional, je vindt altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service maakt het winkelproces aangenaam en zorgeloos. Of je nu vragen hebt over de Metabo Combihamer of advies nodig hebt over je volgende aankoop, ons team staat voor je klaar. Ontdek zelf het gemak en de betrouwbaarheid van winkelen bij ons en maak van jouw volgende project een succes met de Metabo KH 5-40 SDS-max Combihamer.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Slagkracht

   7.1 J

   Toerental onbelast

   620 rpm

   Boorcapaciteit hout

   40 mm

   Snoerlengte (meting)

   4 m

   Aantal slagen

   2800 rpm

   Aansluiting

   SDS-Max

   Type boorkop

   SDS-Max

   Opgenomen vermogen

   1100 W

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Boorcapaciteit beton

   40 mm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4007430331724

   Artikelnummer

   196246

   Gewicht

   7.1 kg

   1x Metabo Extra rubberen anti-slip handgreep
   1x Metabo Boordieptegeleider
   1x Metabo Smeermiddel voor gereedschapschachteinde
   1x Metabo Kunststof koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.