usp1
usp2
usp3

Metabo KHE 2445 Combihamer in koffer - 800W - 2,4J

Metabo KHE 2445 Combihamer in koffer - 800W - 2,4J-image
146,09

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo KHE 2445 Combihamer
      Duik in de wereld van efficiënt boren en beitelen met de Metabo KHE 2445 Combihamer, jouw nieuwe partner voor elke klus. Met een robuuste 800 Watt motor is dit krachtbeest meer dan klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen. Of je nu hamerboren, boren of beitelen nodig hebt, deze alleskunner doet het allemaal met gemak. Dankzij de Vario (V)-elektronica pas je moeiteloos het toerental aan, specifiek op het materiaal dat je onder handen neemt. Voeg daar de unieke Metabo S-automatic veiligheidskoppeling aan toe, die jou beschermt door mechanisch te ontkoppelen bij een boorblokkade, en je weet dat je in goede handen bent. De boorcapaciteiten spreken voor zich: 24 mm in beton, 13 mm in metaal en maar liefst 30 mm in hout. Met zijn indrukwekkende 4800 slagen per minuut en een slagkracht van 2 Joule, doorboort en verbrijzelt deze combihamer elke uitdaging. En dat alles verpakt in een slank ontwerp van 107x341x43 mm.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Wanneer je met krachtige gereedschappen werkt, is veiligheid geen luxe, maar een must. Met de Metabo KHE 2445 Combihamer ben je verzekerd van een veilige werkomgeving, dankzij de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling. Deze innovatie treedt in werking bij het blokkeren van de boor, waardoor de aandrijving mechanisch ontkoppelt en jij beschermd blijft tegen onverwachte terugslag. Daarnaast zorgt de vergrendelbare schakelaar voor extra comfort en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik. Deze combihamer is niet alleen veilig, maar ook gebouwd voor de lange termijn. Met zijn duurzame elektrische motor en robuuste behuizing kun je rekenen op jarenlang betrouwbaar gebruik. Dit gereedschap is de definitie van investeren in kwaliteit en veiligheid, waardoor je met een gerust hart elke klus kunt aanvangen.

      Scoor met snelheid en expertise
      Het aanschaffen van de Metabo KHE 2445 Combihamer bij onze webshop betekent dat je niet alleen kiest voor topgereedschap, maar ook voor een aankoopervaring van de bovenste plank. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe combihamer sneller in huis dan je 'boor' kunt zeggen. En dankzij ons grote assortiment vind je altijd alles wat je nodig hebt voor je volgende project, op één plek. Maar we gaan verder dan alleen een snelle levering en een ruime keuze; ons team staat klaar met vriendelijke service voor al je vragen en adviezen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat je de juiste tools in handen krijgt, zodat je kunt bouwen aan jouw droomprojecten. Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor expertise, gemak en snelheid.

      Verpakt in

      Koffer

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast

      1500 rpm

      Aantal slagen

      4800 rpm

      Opgenomen vermogen

      800 W

      Boorcapaciteit hout

      30 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Slagkracht

      2 J

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Boorcapaciteit beton

      24 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792213166

      Artikelnummer

      375602

      Lengte (Product)

      341 mm

      Gewicht (Product)

      2.8 kg

      Breedte (Product)

      43 mm

      Hoogte (Product)

      107 mm

      1x Metabo KHE 2445 Combihamer
      1x Metabo handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.