usp1
usp2
usp3

Metabo KHE 2860 Quick SDS-plus Combihamer in metaBOX - 880W - 3,2J

Metabo KHE 2860 Quick SDS-plus Combihamer in metaBOX - 880W - 3,2J
adviesprijs
344,00
241,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Metabo KHE 2860 Quick Combihamer: kracht en veelzijdigheid in één
      Als jij op zoek bent naar een gereedschap dat geen enkele klus uit de weg gaat, stop dan met zoeken. De Metabo KHE 2860 Quick SDS-plus Combihamer staat garant voor een krachtige en veelzijdige prestatie voor elke klus. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 880 watt, ben je verzekerd van topprestaties bij het hamerboren, boren zonder slag en beitelen. De unieke Metabo Quick-functie laat je moeiteloos wisselen tussen SDS-Plus-hamerboorhouder en snelspanboorhouder voor werk in hout en metaal. Het ontwerp benadrukt comfort en controle dankzij een perfecte ergonomie. Met de Vario (V)-elektronica pas je eenvoudig het toerental aan op het materiaal waarmee je werkt, terwijl de Metabo Marathon-motor jouw combihamer beschermt tegen stof en schade voor een lange levensduur. Bereik indrukwekkende boorcapaciteiten in beton, metaal en hout, zonder in te leveren op duurzaamheid en robuustheid.

      Veiligheid en duurzaamheid vormen de basis
      Wanneer je werkt met krachtige gereedschappen zoals de Metabo KHE 2860 Quick SDS-plus Combihamer, staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Dit model beschikt over uitgekiende features die niet alleen jouw klus gemakkelijker maken, maar ook zorgen voor een veilige en duurzame werkervaring. De Metabo S-automatic veiligheidskoppeling beschermt jou door de aandrijving mechanisch te ontkoppelen als de boor onverwacht blokkeert, wat een onmisbare functie is tijdens intensief gebruik. De robuuste uitvoering, met een slagmechanisme nauwkeurig gelagerd in een aluminium legering, belooft een lange levensduur en ongekende duurzaamheid. Bovendien zorgen de vergrendelbare schakelaar en de kabelbeschermende kogelmof voor extra veiligheid en comfort bij continu gebruik, waardoor jij zorgeloos aan de slag kunt met elke klus.

      Tijd om te bestellen: profiteer van onze webshopvoordelen
      Ben je overtuigd dat de Metabo KHE 2860 Quick SDS-plus Combihamer dé toevoeging is aan jouw gereedschapscollectie? Dan is dit het perfecte moment om jouw bestelling te plaatsen in onze webshop. Naast de indrukwekkende specificaties en functies van deze combihamer, profiteer je bij ons van scherpe prijzen en een vriendelijke service die jouw winkelervaring onvergetelijk maakt. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt en met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op jouw nieuwe aanwinst. Waarom nog verder zoeken? Maak het jezelf makkelijk: kies voor kracht, veelzijdigheid, veiligheid en duurzaamheid met de Metabo KHE 2860 Quick SDS-plus Combihamer en geniet van alle voordelen die onze webshop te bieden heeft.

      Toerental onbelast

      1150 rpm

      Verpakt in

      Koffer

      Slagkracht

      3 J

      Boorcapaciteit hout

      32 mm

      Opgenomen vermogen

      880 W

      Breedte (Product)

      8.4 cm

      Hoogte (Product)

      20.3 cm

      Aantal slagen

      4200 rpm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit beton

      28 mm

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Gewicht (Product)

      3.1 kg

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430306609

      Artikelnummer

      119107

      1x Metabo KHE 2860 Quick Combihamer
      1x Metabo hamerboorhouder
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.