usp1
usp2
usp3

Metabo KS 18 LTX 57 18V Li-Ion accu cirkelzaag set (2x 5,2Ah accu) in MetaBox - 57mm

Metabo KS 18 LTX 57 18V Li-Ion accu cirkelzaag set (2x 5,2Ah accu) in MetaBox - 57mm
adviesprijs
627,00
359,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo KS 18 LTX 57 Accu cirkelzaag
      Welkom in de wereld van nauwkeurig zagen zonder beperkingen. De Metabo KS 18 LTX 57 biedt je vrijheid met de kracht van een 18 Volt Li-ion accu, met niet één, maar twee meegeleverde 5,2 Ampère uur batterijen. Dankzij het CAS accu platform ben je verzekerd van compatibiliteit en flexibiliteit in jouw kluswerkzaamheden. Met een gewicht van slechts 1390 gram per accu is deze cirkelzaag je lichtgewicht bondgenoot voor zware taken. Of je nu langs de lijn zaagt bij 90º met een maximale diepte van 57 mm, of verstekzaagsnedes maakt bij 45º tot 43 mm diep, de precisie blijft onberispelijk. De ingebouwde verlichting verjaagt de schaduwen, terwijl de asgat van 20 mm ervoor zorgt dat jouw zaagblad van 165 mm diameter stevig op zijn plek blijft. En dat alles terwijl je werkomgeving schoon blijft dankzij de stofafzuiging. Met deze accu cirkelzaag ben je klaar voor elk avontuur, groots of klein.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan voorop
      Veiligheid is geen toeval bij de Metabo KS 18 LTX 57. Deze accu cirkelzaag is uitgerust met functies die zowel jouw gezondheid als je materiaal beschermen. De verstekfunctie verrijkt jouw arbeid met flexibiliteit, terwijl de aansluiting voor stofafzuiging bijdraagt aan een heldere werkomgeving. Zo blijven zaaglijnen zichtbaar zonder de inademing van schadelijk stof. De ingebouwde verlichting biedt zelfs in schemerige situaties uitstekend zicht, zodat je precies weet wat je doet. Met een hoogte van 22,1 cm en breedte van 19,2 cm is deze robuuste cirkelzaag compact genoeg voor moeilijke hoekjes, maar groot genoeg voor serieuze klussen. Haar duurzame design staat garant voor langdurig gebruik zonder verlies van precisie. Bovendien, met een toerental van 4600 omwentelingen per minuut snijdt de Metabo KS 18 LTX 57 moeiteloos door de meest uitdagende materialen.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Het aanschaffen van je Metabo KS 18 LTX 57 bij ons is een slimme zet voor elke professional of doe-het-zelver. Waarom? Eenvoudig: wij combineren snelle levering met scherpe prijzen, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt zonder diep in je portemonnee te hoeven duiken. Onze webshop biedt niet alleen dit krachtige gereedschap, maar een heel universum aan mogelijkheden met ons groot assortiment. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen. Jouw tevredenheid en project succes zijn onze topprioriteit. Ervaar de gemakken van online winkelen met de zekerheid dat je investeert in topkwaliteit gereedschap dat jouw klussen naar een hoger niveau tilt. Voel je vrij, wees creatief, maar bovenal wees productief met de Metabo KS 18 LTX 57 cirkelzaag set van ons.

      Asgat meting

      20 mm

      Body/set

      Set

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      57 mm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Breedte (Product)

      19.2 cm

      Hoogte (Product)

      22.1 cm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Zaagcapaciteit bij 90º

      57 mm

      Toerental onbelast

      4600 rpm

      Is het een set?

      Ja

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Amperage

      5.2

      Werkt op

      Accu

      Zaagcapaciteit bij 45º

      43 mm

      Voltage

      18

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      EAN

      4007430327369

      1x Metabo KS 18 LTX 57 cirkelzaag
      1x Metabo Hardmetalen cirkelzaagblad (18-tands)
      1x Parallelgeleider
      1x Inbussleutel
      2x Metabo Li-Power 18V Accu 5,2 Ah
      1x Metabo ASC 55 Accu oplader
      1x Metabo metaBox 340

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.