usp1
usp2
usp3

Metabo KS 85 FS Cirkelzaag - 2000W - 235mm

Metabo KS 85 FS Cirkelzaag - 2000W - 235mm
adviesprijs
385,00
288,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo KS 85 FS Cirkelzaag: de krachtpatser voor al je zaagklussen
      Stel je voor: een cirkelzaag die moeiteloos door elke houtsoort heen gaat alsof het boter is. Dat is de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag, jouw nieuwe beste vriend voor al je zaagwerk! Met een robuust opgenomen vermogen van 2000 Watt en een toerental van 4500 omwentelingen per minuut, mist deze cirkelzaag werkelijk niets. Het grote zaagblad met een diameter van 235 mm zorgt voor een maximale zaagdiepte van maar liefst 85 mm bij 90 graden, waardoor geen klus te groot is. Of je nu een hoek van 45º of 90º moet zagen, de Metabo KS 85 FS staat garant voor precisie met zaagcapaciteiten van 65 mm en 85 mm. Werk je graag netjes? De aansluiting voor stofafzuiging zorgt ervoor dat je werkplek zo stofvrij mogelijk blijft. Het elektrische hart van deze krachtpatser wordt gevoed door netstroom, waardoor je verzekerd bent van ononderbroken zaagplezier. Dit alles maakt de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag de perfecte tool voor de serieuze doe-het-zelver en de professionele vakman.

      Zaag veilig en duurzaam, keer op keer
      Bij grootse prestaties hoort een grootse verantwoordelijkheid, vooral als het aankomt op veiligheid en duurzaamheid. De Metabo KS 85 FS Cirkelzaag is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. De betrouwbaarheid van deze cirkelzaag is ongekend, dankzij jarenlange innovatie en expertise van Metabo. Met features als een stabiele asgat van 30 mm voor een onwrikbare zaagbladbevestiging, en een krachtige motor die lang meegaat, kun je met een gerust hart aan elk project beginnen. Het aansluiten van een stofafzuigsysteem draagt niet alleen bij aan jouw gezondheid door de werkplek schoon te houden, maar zorgt ook voor een langere levensduur van het gereedschap zelf. Duurzaamheid staat centraal: minder verspilling en een gegarandeerde lange levensduur voor al je toekomstige projecten.

      Jouw projecten verdienen het beste: kies voor snelheid en service
      Jij weet wat je wil: topkwaliteit gereedschap, zonder gedoe. Dat begrijpen we helemaal. Daarom leveren wij de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag niet alleen snel aan je deur, maar bieden we ook een service waar je blij van wordt. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal scoort, terwijl ons grote assortiment ervoor zorgt dat je voor elk probleem een oplossing vindt. Het is onze missie om jou te voorzien van het gereedschap dat je helpt om elk project tot een succes te maken. Met de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag in je arsenaal ben je klaar voor de toekomst, ondersteund door onzevriendelijke service en snelle levering. Zo krijg jij de kans om je projecten niet alleen efficiënt aan te pakken, maar ook met plezier. We staan altijd voor je klaar met advies en ondersteuning, zodat je vol vertrouwen kunt zagen. Kies voor de kracht van Metabo en de service van een webshop die jouw klusleven begrijpt en waardeert. Zo wordt elke uitdaging een kans om jezelf te overtreffen.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Toerental onbelast

      4500 rpm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      65 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      85 mm

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      85 mm

      Is het een set?

      Ja

      Gewicht (Product)

      8.4 kg

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Zaagcapaciteit bij 90º

      85 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792183124

      Artikelnummer

      316484

      1x Metabo KS 85 FS cirkelzaag
      1x 24-tands hardmetalen schijf
      1x Parallelaanslag / geleider
      1x Stofzuigeradapter
      1x Inbussleutel    

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.