usp1
usp2
usp3

Metabo KS 85 FS Cirkelzaag in koffer - 2000W - 235mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo KS 85 FS Cirkelzaag in koffer - 2000W - 235mm
adviesprijs
434,00
339,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Metabo KS 85 FS Cirkelzaag
   Zoek jij een cirkelzaag die niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig is? Dan is de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag in koffer - 2000W - 235mm je nieuwe beste vriend in de werkplaats of op de bouwplaats. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2000 Watt en een onbelast toerental van 4500 omwentelingen per minuut, biedt deze cirkelzaag van Metabo topprestaties voor de meest veeleisende zaagwerkzaamheden. De zaagcapaciteit spreekt boekdelen: bij een hoek van 90º is deze maar liefst 85 millimeter, en bij een hoek van 45º nog steeds een sterke 65 millimeter. De zaag is uitgerust met een 235 millimeter diameter blad en een 30 millimeter asgat, zodat je door de meest uiteenlopende materialen heen snijdt als een warm mes door boter. Ook handig: de aansluiting voor stofafzuiging zorgt voor een schonere werkomgeving. Deze cirkelzaag, die netjes in een koffer komt, is een set die elke professional of doe-het-zelver tot zijn gereedschapscollectie zal willen toevoegen.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo KS 85 FS cirkelzaag. Met zijn krachtige elektrische motor is deze zaag niet alleen ontworpen voor topprestaties, maar ook met het oog op lange termijn gebruik. De Metabo KS 85 FS biedt de zekerheid dat je bij elk project veilig en efficiënt kunt werken, dankzij de ergonomisch ontwikkelde handgrepen en de robuuste bouw van de machine. Het toegevoegde gemak van een stofafzuigingsaansluiting zorgt ervoor dat je werkomgeving schoon blijft, wat de veiligheid op de werkplek aanzienlijk verhoogt. Het spreekt voor zich dat een schone werkplek ook de duurzaamheid van je gereedschap ten goede komt, doordat de kans op schade door stof en puin wordt verkleind. Kortom, met de Metabo KS 85 FS cirkelzaag kies je voor een vertrouwde partner die je niet alleen helpt om elke uitdaging aan te gaan, maar ook om dit op een veilige en duurzame manier te doen.

   Waarom dit je volgende aankoop moet zijn
   Het bestellen van de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag via onze webshop biedt je niet alleen de garantie van een hoogwaardig gereedschap; je profiteert ook van meerdere voordelen die onze service uniek maken. Met onze snelle levering heb je de cirkelzaag razendsnel in huis, zodat je geen onnodige vertraging oploopt bij het afronden van je projecten. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je topgereedschap kunt aanschaffen zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. De combinatie van een groot assortiment, vriendelijke service en competitieve prijzen maakt ons dé plek waar professionals en doe-het-zelvers terechtkunnen voor al hun gereedschapsbehoeften. Mis deze kans niet en voeg de Metabo KS 85 FS cirkelzaag toe aan je gereedschapscollectie voor uitstekende prestaties, veiligheid bij gebruik en vooral , voor het realiseren van je projecten met precisie en gemak. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van efficiëntie en kwaliteit met de aanschaf van deze krachtpatser onder de cirkelzagen.

   Asgat meting

   30 mm

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Toerental onbelast

   4500 rpm

   Zaagcapaciteit bij 45º

   65 mm

   Zaagcapaciteit hout bij 90°

   85 mm

   Maximale zaagdiepte 90 graden

   85 mm

   Is het een set?

   Ja

   Gewicht (Product)

   8.4 kg

   Opgenomen vermogen

   2000 W

   Zaagcapaciteit bij 90º

   85 mm

   Aansluiting voor stofafzuiging

   Ja

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4061792185050

   1x Metabo KS 85 FS cirkelzaag
   1 Koffer
   1x 24-tands hardmetalen schijf
   1x Parallelaanslag / geleider
   1x Stofzuigeradapter
   1x Inbussleutel

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster