usp1
usp2
usp3

Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool set (2x 2.0Ah accu) + 16 delige accessoireset in koffer

Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool set (2x 2.0Ah accu) + 16 delige accessoireset in koffer
adviesprijs
458,00
328,79

Verwachte leverdatum

02-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontmoet je nieuwe multitool kameraad: Metabo 613021510 Accu multitool
      Stel je voor dat er een gereedschap bestaat dat niet alleen boordevol innovatie zit, maar ook je doe-het-zelf projecten naar een ongekende hoogte tilt. Dit is precies wat de Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool set voor je in petto heeft. Voorzien door het betrouwbare merk Metabo, staat deze multitool garant voor robuustheid en betrouwbaarheid die je van professioneel gereedschap mag verwachten. Het model 613021510, kortweg MT 18 LTX, komt met een krachtig duo van 2.0Ah accu’s die op het CAS accuplatform functioneren, zodat je verzekerd bent van lange werkuren zonder onderbreking. Met een indrukwekkende 18 Volt aan kracht, gewichtige 860 gram accu’s, en een onbelaste toersnelheid van 18000 rpm, snijdt, schuurt, en zaagt deze multitool zich met gemak door tal van materialen. De Starlock aansluiting garandeert een vlotte wissel van accessoires en dankzij de ingebouwde verlichting kun je zelfs in de meest schemerige omgevingen nauwkeurig werken. De comfortabele softgrip zorgt voor urenlang klussen zonder vermoeidheid. Voeg deze multitool toe aan je arsenaal, en ervaar hoe elke klus stukken eenvoudiger wordt.

      Veilig en duurzaam klussen doe je zo
      Met de Metabo MT 18 LTX zet je een grote stap richting veiliger, efficiënter en duurzamer klussen. Het CAS accuplatform waarop deze multitool opereert, maakt het mogelijk om je Metabo batterijen met andere apparaten in dezelfde productlijn te delen, wat zowel kosten als tijd bespaart. De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat werken in donkere hoeken geen probleem meer is, en de softgrip verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de controle over je gereedschap. Het Starlock-systeem maakt het verwisselen van accessoires eenvoudiger en veiliger dan ooit, waardoor je moeiteloos van de ene klus naar de andere springt zonder waardevolle tijd te verliezen. Met de twee meegeleverde 2.0Ah accu's kun je vertrouwen op een constante stroomvoorziening, zelfs bij de meest veeleisende projecten. Kies voor de Metabo MT 18 LTX en maak van veiligheid en duurzaamheid jouw nieuwe standaard.

      Jouw klussuccessen starten hier
      Klaar om de Metabo MT 18 LTX Accu multitool aan je gereedschapsarsenaal toe te voegen? Onze webshop staat paraat om je niet alleen dit krachtige gereedschap te bieden, maar ook een ervaring die zich kenmerkt door gemak en efficiëntie. Met snelle levering zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe multitool aan de slag te gaan. Ons uitgebreide assortiment aan accessoires betekent dat je voor elke klus direct de juiste tool bij de hand hebt. Combineer dit met onze scherpe prijzen en je zult vinden dat kwaliteit en waarde hand in hand gaan. Laat je overtuigen door onze vriendelijke service die jou en je klusproject centraal stelt. Ontdek vandaag nog hoe shoppen bij ons elk project verandert in een gegarandeerd succes.

      Verpakt in

      Koffer

      Body/set

      Set

      Hoogte (Product)

      128 mm

      Type motor

      Accu

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Gewicht (Product)

      1.8 kg

      Breedte (Product)

      58.5 mm

      Motor

      Oscillerend

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Aansluiting

      Starlock

      Variabel toerental

      Ja

      Lengte (Product)

      320.5 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Is het een set?

      Ja

      Softgrip

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      18000 rpm

      EAN

      4007430277534

      1x Metabo MT 18 LTX Multitool
      1x Invalzaagblad 32 mm HCS (hout)
      1x Metabo "AIR COOLED" ASC 30-36 V Oplader
      2x Metabo ME1820 18V 2,0Ah Accu
      1x Multi-adapter
      1x Metabo Kunststof koffer
      1x Segmentzaagblad 85 mm BiM (hout + metaal)
      1x Schaafbeitel ster 52 mm HCS
      1x Driehoekschuurzool 93 mm met klithechting
      5x Hechtschuurbladen 93 mm P 80
      5x Hechtschuurbladen 93 mm P 120
      1x Afzuigadapter

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.